Λοιπόν εφόσον τελείωσε το 2016 και αυτό κανονικά έπρεπε να το έχω δημοσιεύσει πριν την αλλαγή έχουμε 2017 και το 2016 ήταν λίγο πολύ γεμάτο. Γενικώς ήταν μια χρονιά που επηρέασε τον κόσμο αλλά και η βιομηχανία του gaming δεν πήγε πίσω.

Είπε και η βιομηχανία να κάνει το ανάστημα της και να δείξει την δικιά της βλακεία στο έτος 2016. Πραγματικά δεν είχα λόγια όταν είδα ότι ανακοινώθηκε ως Game of the Year για το 2016 το Overwatch. Ήταν κάτι που πραγματικά μας έκανε όλους και μείναμε με το στόμα ανοικτό. Φυσικά αυτό λειτούργησε κατευθείαν για μένα στο να έχω βρει το Fail του μήνα. Μου αρέσει που λέγαμε ότι ήταν και σίγουρο ότι είναι το Uncharted 4.

tracer_overwatch

Δεν είναι ότι έχω κάτι με το Overwatch αλλά απλά δεν είναι για Game of the Year. Δεν θα έπρεπε καν να βρίσκεται στα υποψήφια παιχνίδια για τον τίτλο του Game of The Year. Για αυτούς που ακόμη αναρωτιούνται γιατί το λέω αυτό θα σας εξηγήσω αμέσως. Παιχνίδια που θα έπρεπε να είναι υποψήφια κάθε χρόνο θα έπρεπε να είναι παιχνίδια που είναι ολοκληρωμένα και με βάση να σου δώσουν κάτι καλό. Να πάρεις μερικά μηνύματα και να μην είναι απλά μια διασκέδαση.

Ένα από τα παιχνίδια που στο έδιναν όλο αυτό και όχι μόνο φυσικά μέσα στο 2016 ήταν το Uncharted 4. Ήταν και άλλα όπως το Inside για παράδειγμα αλλά ήταν σε άλλη λίστα και κέρδισε. Τώρα τι έχει από όλα αυτά το Overwatch. Η απάντηση είναι τίποτα. Το μόνο που έχει είναι εμπορική επιτυχία και μια εταιρεία από πίσω με μεγάλο ιστορικό. Φυσικά η όλη βιομηχανία είχε περισσότερο κέρδος με το να βγει το Overwatch Game of the Year.

lucio-overwatch

Πω γαμώτο τώρα που το ξανασκέφτομαι. Το Overwatch Game of the Year. To Overwatch. To Overwatch γαμώ το διαολ@@@.

Εντάξει ας ηρεμήσουμε και σκεφτούμε ότι αυτό που ήταν πραγματικά Game of the Year για εμάς τους gamers είναι το Uncharted 4.