Η έξυπνη τακτική της Sony όσον αφορά το PS4 Slim - VideoGamer.gr
ps4 slim
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Η έξυπνη τακτική της Sony όσον αφορά το PS4 Slim

Το Playstation Meeting τελείωσε μαζί με κάποιες ανακοινώσεις. Αν και πραγματικά ακόμη δεν έχω πιστέψει το γεγονός του PS4 Pro να βγαίνει σε δύο μήνες και για μένα προσωπικά είναι μια πολύ άσχημη κίνηση από τη Sony. Αν και δεν φταίει μόνο η Sony για αυτήν την κίνηση φυσικά. Αυτό βέβαια είναι κάτι το οποίο θα αναλύσουμε σε ένα άλλο άρθρο.

Σε αυτό το άρθρο θα δώσω λίγο βάση στο όλο θέμα που αφορά το PS4 Slim. Θυμάμαι πολύ κόσμο που όταν η Microsoft ανακοίνωσε το Xbox One Slim και το Project Scorpio πολλά άτομα την έκραξαν για τον λόγο ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να υπάρχει το Xbox One Slim. Όμως η Microsoft κυκλοφόρησε το Xbox One Slim και έχει ορίσει ως ημερομηνία κυκλοφορίας για το Project Scorpiο κάτι παραπάνω από ένα χρόνο μετά.

Εδώ μιλάμε για μια Sony όπου μέσα σε δυο μήνες βγάζει δύο κονσόλες, το PS4 Slim και το PS4 Pro. Εμένα δεν με ενοχλεί αυτό καθώς καταλαβαίνω ότι και οι δύο εταιρείες ήθελαν να ανανεώσουν την γενιά τους. Η τακτική της Sony είναι λίγο πιο μπερδεμένη και ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγάζει το PS4 Pro στις 10 Νοεμβρίου 2016.

sony-playstation-4-slim-100

Ο τρόπος που σκέφτεται η εταιρεία είναι να βγάλει το PS4 Slim για αυτούς που απλά θέλουν να έχουν μια κονσόλα της Sony και να παίζουν κάποια παιχνίδια. Γιατί υπάρχουν εκατομμύρια gamers εκεί έξω που αγοράζουν κονσόλα μόνο ένα PES, FIFA, COD ή κάποιο Grand Theft Auto.

Εκτός από αυτό υπάρχουν και οι γονείς που δεν όταν πάνε να πάρουν μια κονσόλα για το παιδί τους θα πάνε προφανώς να πάρουν το PS4 Slim και όχι το PS4 Pro.

Οπότε η Sony με αυτό το σκεπτικό και όχι μόνο είπε να βγάλει μια ανανεωμένη κονσόλα με άλλο υλικό και design. Εκτός από αυτό το PS4 Slim έρχεται και με σκληρό δίσκο 1TB.

Πάντως εγώ να πω ότι το PS4 Slim δεν με ενοχλεί καθόλου σαν κίνηση και το βρίσκω λογικό από τη Sony να κάνει κάτι τέτοιο μέσα στα τρία χρόνια κυκλοφορίας του αρχικού PS4.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ