Πάμε να δούμε τι έχει το πρόγραμμα του διημέρου για την ομάδα του VideoGamer Greece.
Στέλιος Γαλάνης, Αρχισυντάκτης – Limbo, PC
Αυτό το Σ/Κ είπα να κόψω λιγάκι την κονσόλα και να παίξω κάτι στο PC μου. Για όσους δεν γνωρίζουν εγώ είμαι αποκλειστικά console gamer για πολλούς λόγους που ίσως πως σε κάποια στιγμή. Είναι πολύ λίγα παιχνίδια που παίζω σε PC και τα περισσότερα είναι strategy.
Anyway λοιπόν πριν από λίγο καιρό το Limbo ήταν δωρεάν στο Steam για περίπου δύο μέρες και επειδή δεν είχα παίξει ποτέ το συγκεκριμένο παιχνίδι ομολογώ να πω πως ήταν μια πολύ ευκαιρία για εμένα.
Το Limbo είναι ένας horror puzzle-platfrom τίτλος από την Playdead Studios που πρόσφατα κυκλοφόρησε και το Inside και είναι από εκείνα τα παιχνίδια που σε κάνει να θες να συνεχίσεις και να δεις τη συνέχεια. Το παιχνίδι; Απλό. Ξυπνάτε σε ένα δάσος χωρίς να ξέρετε τι έχει συμβεί και από εκεί αρχίζει η περιπέτεια της επιβίωσης.
Αν και το παιχνίδι μου έχουν πει πως είναι αρκετά μικρό αλλά πολύ καλό και ιδιαίτερο. Οπότε Limbo για μένα για το Σαββατοκύριακο.
Σπύρος Σκλαβούνος, Συντάκτης – Evolve Stage 2, PC
Επιτέλους η Turtle Rock Studios ανέλαβε και πάλι την πορεία του παιχνιδιού, την οποία η 2K φρόντισε να καταστρέψει με αναρίθμητα DLC και δεύτερα “Season Pass“. Έχετε ακούσει ποτέ εσείς για δεύτερο “Season Pass” σε οποιοδήποτε παιχνίδι; Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί έφτασε εδώ που έφτασε το Evolve.
Όπως και να έχει το παιχνίδι το είχα καιρό πριν γίνει F2P. Και η αλήθεια είναι πως το διασκέδασα. Ωστόσο, επειδή σχεδόν κανένας δεν έπαιζε και επειδή το να περιμένω στο lobby μου φαινόταν σαν part-time job, είπα να μην ξανά ασχοληθώ. Και εδώ μπαίνει η Turtle Rock Studios και το κάνει δωρεάν για όλους. Τρίτη μέρα και 30.000+ άτομα αλληλοσκοτώνονται μέσα στο παιχνίδι οπότε, win-win για εμένα και την TRS.
Πέρα από το κράξιμο, πέρα από την δικαιολογημένη γκρίνια, το Evolve είναι ένα πολύ διασκεδαστικό 4 versus 1 παιχνίδι, με ενδιαφέρον και ποικίλο gameplay. Μπορεί την παλιά τιμή των 60 ευρώ να μην την άξιζε, αλλά τώρα αξίζει και με το παραπάνω. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε, δοκιμάστε το και εσείς και πείτε μας την γνώμη σας.
Θανάσης Μπίμης, Αρχισυντάκτης – NBA 2K16, PS4
Επιτέλους! Η Sony άρχισε να δίνει από τον προηγούμενο μήνα, συνεχίζοντας και αυτόν καλά παιχνίδια. Θυμάστε; Τον παλιό καλό καιρό που το PS Plus έδινε τις παιχνιδάρες της χρονιάς και δεν χρειαζόσουν κάποιο άλλη αγορά τίτλου, παρά μόνο μια ετήσια συνδρομή.
Έτσι και εγώ απέκτησα το NBA 2K16 και το έχω κάψει από την στιγμή που κατέβηκε (θα έρθει και η σειρά του Saints Row IV). Φυσικά δεν είναι ότι έχω πάρει όλα τα modes αμπάριζα και παίζω. Παίδες φέτος το καλοκαίρι, για εμένα προβλέπεται πολύ κάψιμο στο My Team. Πρέπει να χτίσω την ομαδάρα μου. Σε αφήνει να χτίσεις και γήπεδο και φανέλες και δικό σου σήμα. Όπως καταλαβαίνετε με διακατέχει ένας ιδιαίτερος ενθουσιασμός καθώς θα ξεσκονίσω τις γνώσεις μου σε photoshop για να φτιάξω το ιδανικό έμβλημα.
Αυτήν την εβδομάδα όπως μπορεί να παρατηρήσατε είμαστε κάπως λιγότεροι και αυτό γιατί τα υπόλοιπα μέλη της συντακτικής ομάδας ήταν απασχολημένα.
Αυτά από εμάς για αυτό το σ/κ. Εσείς τι θα παίξετε;