Το Evolve γίνεται Free-to-play από αύριο στο Steam - VideoGamer.gr
evolve
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το Evolve γίνεται Free-to-play από αύριο στο Steam

To θυμόσαστε το Evolve; Πραγματικά το παιχνίδια δεν τα πήγε καθόλου καλά σύμφωνα με τα λεγόμενα της 2K παλαιότερα και τώρα ήρθε ίσως η ώρα για μια ανανέωση. Εδώ και μερικές ώρες στο επίσημο site του Evolve της 2K υπήρχε ένα μυστηριώδες countdown χωρίς να ξέρουμε τι μπορεί να αποκαλυφθεί αφού τελειώσει ο χρόνος. Οι περισσότεροι μπορούμε να πούμε πως περιμέναμε να είναι κάποιο expansion pack ή να γίνει η ανακοίνωση ενός sequel.

Τελικά η 2K φαίνεται πως κατάφερε να μας ξαφνιάσει για άλλη μια φορά με την ανακοίνωση να είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

Έτσι λοιπόν η Turtle Rock Studios και 2K Games ανακοίνωσαν ότι το Evolve, το 4 vs 4 first person shooter μετατρέπεται σε free-to-play για την έκδοση του PC.

evolve2

O τίτλος θα παρουσιαστεί ως free-to-play με σημαντικές ανανεώσεις που αφορούν αλλαγές στα Hunter Class, βελτιώσεις στους χάρτες του παιχνιδιού, μικρότερο loading time, διορθώσεις σε πολλά σημεία του παιχνιδιού και περισσότερες δυνατότητες στο κομμάτι του του customization.

Το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει γίνει πολύ νωρίτερα free-to-play καθώς όπως είπαμε οι πωλήσεις αλλά και οι κριτικές που πήρε δεν ήταν και οι καλύτερες. Αν γίνουν τα updates και οι ανανεώσεις που ανακοινώθηκαν τότε ίσως ο τίτλος ξανά αποκτήσει τον κόσμο που έχασε.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

 

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ