Για εσάς που μας ξέρετε λίγο παραπάνω και είστε καιρό μαζί μας ξέρετε την αγάπη που έχουμε για την σειρά Resident Evil. Βρισκόμαστε λοιπόν λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του και έχουμε έρθει σε μια κατάσταση να μαθαίνουμε πως το Resident Evil 9 είναι ήδη στα σκάρια και μάλιστα για κυκλοφορία μέσα στα επόμενα 3 χρόνια.

Φυσικά κάτι δεν είναι και καθόλου απίθανο καθώς μην ξεχνάμε πως η εταιρεία κατάφερε και κυκλοφόρησε μέσα σε τέσσερα χρόνια 3 τίτλους. Ένας από τους γνωστούς leaker του Twiiter με το όνομα AestheticGamer aka Dusk Golem είπε πως το Resident Evil 9 είναι ήδη προς εξέλιξη όμως είναι ακόμη πολύ μακριά από την κυκλοφορία του.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία μέσα στο 2018 εργαζόταν ταυτόγχρονα στην ανάπτυξη των RE 2, RE 3, RE 8, RE 4 αλλά και RE 9. Φυσικά όλο αυτό μετά άλλαξε καθώς μπήκε στην μέση και η πανδημία. Αυτό δεν είναι απίθανο καθώς η εταιρεία και στο παρελθόν είχε δηλώσει πως όταν έκανε το Resident Evil 7 είχε ήδη στο μυαλό της την συνέχεια με το Resident Evil 8: Village το οποίο έγινε και επίσημο εν τέλη.