Ότι μάθαμε στο Resident Evil Showcase για το Resident Evil: Village - VideoGamer.gr
Resident Evil Village 1
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Ότι μάθαμε στο Resident Evil Showcase για το Resident Evil: Village

Το Resident Evil: Village είναι ο πολυπόθητος τίτλος της σειράς Resident Evil όπου μπορεί να πει κανείς πως όλοι περιμένουν με ανυπομονησία ειδικά όταν βλέπουμε έναν τόσο ανατριχιαστικό κόσμο όπως αυτό να θέλει να μας κάνει να έχουμε τις πάνες δίπλα μας. Το first person συνεχίζει λοιπόν και δεν έρχεται μόνο στο PS5 αλλά και στο PS4 όπως ανακοίνωσε ο παραγωγός Pete Fabiano και πως θα υπάρχει free upgrade σε όσους το αγοράσουν.

Κάτι που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε είναι πως ανακοινώθηκε Digital Deluxe αλλά και Collector’s Edition. Ξεκινάμε με την Deluxe Edtion όπου θα περιέχει το trauma pack που μας δίνει μουσική σε safe rooms, φιγούρα του Mr. Everywhere, ειδικό φίλτρο για το παιχνίδι την μέγιστη δυσκολία, την κλασσική συσκευή αποθήκευσης, το όπλο Albert01Chris και το The Reagedy of Ethan Winters.

Από την άλλη έχουμε την Collector’s Edition όπου θα περιέχει ότι περιέχει η Digital Deluxe και επιπλέον αφίσα, artbook, ένα Statue του Chris Redfield και το παιχνίδι σε Steelbook. Όλα αυτα φυσικά θα έρθουν σε συλλεκτικό κουτί. Θα υπάρχει σύστημα crafting όπως αυτό που έχουμε συνηθίσει και σύμφωνα με την εταιρεία εδώ θα έχουμε μερικά παραπάνω όπλα και merchant που όμως δεν θα επηρεάσουν την δυσκολία του παιχνιδιού!

Τέλος εμείς να σας πούμε πως ο τίτλος έρχεται στις 7 Μαίου 2021 σε PS5 / PS4, Xbox Series X /  One και PC.

Φυσικά για περισσότερα νέα και ειδήσεις εσείς μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece. Φυσικά μπορείτε να ακολουθήσετε και το Mansworld για πιο geek stuff και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA

7 Days to Die

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

01/07/2016