Το Uncharted: The Lost Legacy θα εστιάσει και θα δώσει βάθος στους χαρακτήρες - VideoGamer.gr
Uncharted The Lost Legacy
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το Uncharted: The Lost Legacy θα εστιάσει και θα δώσει βάθος στους χαρακτήρες

Σήμερα η Naughty Dog έδωσε στη δημοσιότητα μερικές πληροφορίες για το επερχόμενο standalone expansion, Uncharted: The Lost Legacy, το οποίο έρχεται μέσα στους επόμενους μήνες.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν για αυτούς που δεν γνωρίζουν στο εν λόγω expansion θα πρωταγωνιστήσουν οι Chloe Frazer και Nadine Ross. Την Nadine Ross την γνωρίσαμε μέσα από το Uncharted 4: A Thief’s End και μέσα από το The Lost Legacy ενδέχεται να την γνωρίσουμε καλύτερα. Η Chloe και η Nadine συνεργάζονται και ταξιδεύουν στην Ινδία με σκοπό φυσικά να ανακαλύψουν ένα τεχνούργημα. Στην πορεία τους ενδέχεται α έχουν αρκετά προβλήματα αλλά και εχθρούς.

Όπως δήλωσε η Naughty Dog θέλει να δώσει ένα βάρος και να δέσει τους χαρακτήρες με έναν ωραίο τρόπο που θα τον δούμε φυσικά παίζοντας το expansion.Μίλησε για ανθρώπινο ομαδικό ομαδικό πνεύμα και μια ιστορία που δώσει βάρος στο παρελθόν αυτών των δύο πρωταγωνιστριών. Η αλήθεια είναι πως η εταιρεία είναι πολύ καλή σε αυτό καθώς σε κάνει να δένεσαι σχεδόν με όλους τους χαρακτήρες που θα συναντήσεις στα παιχνίδια της. Οπότε δεν νομίζουμε εδώ να μην το κάνει αυτό.

Lost-Legacy

Με αυτά που διαβάζουμε το μυαλό μας πάει πολλά προς το The Last of Us αλλά και το εκπληκτικό expansion του Left Behind.

To Uncharted: The Lost Legacy θα είναι το πρώτο standalone expansion που θα έχει κυκλοφορήσει ποτέ για την σειρά Uncharted και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτό.

Για περισσότερα νέα και πληροφορίες από τον κόσμο του gaming μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer.gr.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Uncharted 4: A Thief’s End

Για: PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

10/05/2016