Το Χbox One ξεπερνάει το PS4 σε πώλησεις για τρίτο μήνα στην σειρά! - VideoGamer.gr
Το Xbox ξεπέρασε σε πωλήσεις το PS4 στην Αμερική - videogamer.gr
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Το Χbox One ξεπερνάει το PS4 σε πώλησεις για τρίτο μήνα στην σειρά!

Οι πωλήσεις του Χbox One πήραν τα πάνω τους μέτα την μειώση τιμής των παλαιότερων μοντέλων παράληλλα και με την κυκλοφορία του Χbox One S.

Έτσι σύμφωνα με δεδομένα του NPD, η Microsoft κέρδισε και για τρίτο συνεχόμενο μήνα την μάχη έναντι της Sony και του PS4!

Γεγονός που εξέπληξε αρκετούς, καθώς πολλοί ήταν αυτοί, που περίμεναν ότι το PS4 θα επιστρέψει στην κορυφή μετά την κυκλοφορία της Slim έκδοσης.

Xbox One S - videogamer.gr

Το Χbox One, είναι η μόνη κονσόλα 8ης γενίας με τις πωλήσεις της να αυξάνονται δραματικά κάθε Σεπτέμβριο, σε Αμερική, Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και πολλές ακόμα χώρες παγκοσμίως. Η επιτυχία αυτή οδηγήθηκε από τους fan και την υποστήριξη τους για το Xbox One S, την μόνη κονσόλα που διαθέτει UHD 4K Blu-Ray, 4K Video Streaming και HDR για gaming και videos. Η ανταπόκριση για το Forza Horizon 3 ήταν καταπληκτική κάνοντας το No.1 first-party τίτλο για τον Σεπτέμβριο σε Αμερική, Ηνωμένο Βασίλειο και Αυστραλία, σύμφωνα με το NDP Group και την GfK Entertainment UK.” δήλωσε η Microsoft.

Επίσης ανέφερε στην ίδια δήλωση “Με blockbuster τίτλους όπως το Gears of War 4 για το Xbox One και τα Windows 10 αυτήν την εβδομάδα (11/10) και την επικείμενη κυκλοφορία του Clubs and Looking for Group για το Xbox Live μαζί με κυκλοφορίες όπως τα Dead Rising 4, Battlefield 1, Call of Duty: Infinite Warfare, Dishonored 2, Final Fantasy XV, Titanfall 2 και το Watch Dogs 2 τους επόμενους μήνες κάνουν το Xbox την ιδανική κονσόλα για αυτά τα Χριστούγεννα

Μπορεί αυτό το τρίμηνο να ήταν ιδανικό για το Xbox One, όμως έχει πολύ δύσκολο δρόμο μέχρι τα Χριστούγεννα, αν και βγαίνει αισιοδοξία από την ανακοίνωση της Microsoft, καθώς το αντίπαλο δέος της, η Sony, έχει δύο πολύ δυνατά φύλλα στο χέρι της με το PlayStation VR και το PlayStation 4 Pro.

Μένει λοιπόν να μάθουμε τους αριθμούς πωλήσεων του τελευταίου και ίσως πιο σημαντικού τριμήνου του 2016, για να δούμε αν όντως το Xbox One κάνει το comeback στα Console Wars!

xbox-one-vs-ps4

Για περισσότερα Νέα και Reviews μείνετε συντονισμένοι στο Videogamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ