Το Uncharted 4 κερδίζει το βραβείο Writer’s Guild Award - VideoGamer.gr
695269
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Το Uncharted 4 κερδίζει το βραβείο Writer’s Guild Award

Το πολυφημησμένο και για πολλούς, αν όχι όλους ακόμη, καλύτερο παιχνίδι δράσης και περιπέτειας της τελευταίας δεκαετίας, Uncharted 4: A Thief’s End, χαρίζει στην Naughty Dog  ένα ακόμη τεράστιο βραβείο και επίτευγμα. Πιο συγκεκριμένα, η αποκλειστική PS4  έκδοση του παιχνιδιού κατέκτησε το Outstanding Achievement In Video Game Writing βραβείο, στην βραδιά των βραβείων Writers Guild Awards που πραγματοποιήθηκε χθες.

Το Uncharted 4 έσπασε τα ρεκόρ πωλήσεων του franchise καθώς και όπως φένεται θα σπάσει και ρεκορ στην κατάκτηση βραβείων. Ο τέταρτος τίτλος της σειράς Uncharted κατέκτησε το βραβείο Καλύτερης Αφήγησης στα φετινά Game Awards. Αποτελεί, επίσης, ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για PS4 που κυκλοφορούν αυτήν την στιγμή στην αγορά, ενώ για πολλά gaming site, συμπεριλαμβανομένου και του VideoGamer.gr, το Uncharted 4 αποτελεί το καλύτερο παιχνίδι για το 2016. Εκτός των παραπάνω, χθες πρόσθεσε ακόμη ένα επίτευγμα για την Naughty Dog. Αυτή τη φορά έξω από το παραδοσιακό χώρο του gaming. Το Uncharted 4: A Thief’s End έλαβε το βραβείο Best Writing Award στην κατηγορία video game των βραβείων Writers Guild Awards, για την εξαιρετική γραφή, με την εταιρεία να μην κρύβει την χαρά της στέλνοντας ευχές μέσο του Tweeter.

Εκτός του Uncharted 4, άλλα gaming τίτλοι παιχνιδιών που κατέκτησαν θέση υποψηφιότητας στα χθεσινά Writers Guild Awards είναι τα Call of Duty: Infinite Warfare, Far Cry Primal, και ο Mr.Robot 1.51exfiltratiOn.ipa. Τα παιχνίδια, για να είναι υποψήφια στα  χθεσινά βραβεία, έπρεπε να έχουν κυκλοφορήσει μεταξύ 1 Δεκεμβρίου του 2015 και  30 Νοεμβρίου του 2016 και να διαθέτουν on-screen credits. Οι συγγραφείς δεν χρειάζεται να είναι μέρος της Συντεχνίας Συγγραφέων της Αμερικής για την θέση υποψηφιότητας ενώ τα παιχνίδια κρίθηκαν από ομάδα που περιλάμβανε ανθρώπους που είναι “ενεργοί στην συγγραφή σεναρίου για video game”. Ολοκληρώνοντας, το Uncharted 4 βρίσκεται ανάμεσα στις υποψηφιότητες, στα επερχόμενα Game Developers Choice Awards και SXSW Awards.

Για περισσότερα gaming νέα και πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer.gr.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Uncharted 4: A Thief’s End

Για: PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

10/05/2016