Το Starcraft και το expansion Brood War είναι πλέον δωρεάν! - VideoGamer.gr
Tychus Findlay
· Γράφει ο Πολύδωρος Ταμτάμης

Το Starcraft και το expansion Brood War είναι πλέον δωρεάν!

Το original Starcraft και το expansion του Brood War παρέχονται πλέον δωρεάν από την Blizzard. Επιπλέον, η εταιρεία κυκλοφόρησε και το πρώτο patch για το παιχνίδι εδώ και χρόνια, κάνοντας το επισήμως συμβατό με τα Windows 7, 8.1, 10 και προσθέτοντας Full Screen δυνατότητες (Alt+Enter). Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες για το patch 1.18 εδώ.

Για να κατεβάσετε το παιχνίδι και το expansion, ακολουθήστε αυτό το link και επιλέξτε την πλατφόρμα της επιλογής σας (PC ή Mac- συγγνώμη Linux). To setup θα κατέβει και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το τρέξετε (η Blizzard προτείνει να το κάνετε με δικαιώματα διαχειριστή) για να απολαύσετε το Starcraft χωρίς καμία απολύτως μορφή DRM (δεν χρειάζεστε καν το Battle.net/Blizzard App).

starcraftii_legacy_of_the_void_16,StarCraft
Το original StarCraft κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 1998, ενώ το expansion Brood War τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς. Και τα 2 τα διαδέχτηκε το StarCraft 2: Wings of Liberty το 2010, το expansion αυτού του παιχνιδιού Heart Of The Swarm (2013) και το τελευταίο κεφάλαιο του StarCraft 2, Legacy of the Void (2015).

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ