Η EA "ανάβει φωτιές" σήμερα για τους λάτρεις της σειράς Star Wars, καθώς μέσω της ιστοσελίδας του Star Wars Battlefront αποκαλύπτει, ότι οι fans της gaming, και όχι μόνο, δημοφιλούς σειράς φαντασίας μπορούν να "πάρουν" μια πρώτη "γεύση" από το επερχόμενο sequel, Star Wars Battlefront 2, στις 15 Απριλίου κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration event. Τα αποκαλυπτήρια θα πραγματοποιηθούν στις 2:30 μ.μ. ET / 11:30 πμ PT, με το επίσημο πρώτο trailer του  Star Wars Battlefront 2 να εμφανίζεται σε μια "Galaxywide Premiere of Star Wars Battlefront 2" παρουσίαση.

Παρακάτω το post στον επίσημο λογαριασμό του Tweeter της Electronic Arts, που αποκαλύπτει τα παραπάνω στοιχεία για την επερχόμενη αποκάλυψη του sequel της "διαγαλαξιακής" σειράς.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι προγραμματιστές των DICE, Criterion και Motive  θα προσφέρουν μια πρώτη "ματιά" στο νέο παιχνίδι,  η οποία και θα πραγματοποιηθεί με το πρώτο trailer-ντεμπούτο του πολυαναμενώμενου sequel. Επίσης, έχει ήδη ανακοινωθεί από τους Jade Raymond της EA Motive και από το studio παραγωγηής Criterion είχαν συνεργασία με την DICE εξ αρχής για τον νέο τίτλο.

Ολοκληρώνοντας, η EA ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι το Star War Celebration θα πραγματοποιηθεί στο Ορλάντο της Φλόριντα στις 13–16 του Απρίλη, ενώ ήταν φανερό από την αρχή ότι θα αποκαλύψει το παιχνίδι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Το Star Wars Battlefront 2 είναι κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το έτος, με το Star Wars Celebration να είναι αποτελεί το τρόπο και το μέσο για την EA για να πραγματοποίσηει αυτή την μεγάλη αποκάλυψη του sequel του Star Wars Battlefront.

Το Star Wars Battlefront 2 αναμένεται να είναι ένα μεγαλύτερο και πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι από τον πρωκάτοχό του, με περισσότερες τοποθεσίες και περιοχές, περισσότερους ήρωες και ακόμη περισσότερους χαρακτήρες που εκτείνονται σε πολλαπλές εποχές του Star Wars. Επίσης, υπόσχεται ότι θα εμπλουτιστεί με περιεχόμενο από τα Star Wars Episode 7: The Force Awakens και Episode 8: The Last Jedi..

Μπορείτε να δείτε την πλήρη ανακοίνωση εδώ, ενώ για περισσότερα νέα για το Star Wars Battlefront 2 καθώς και άλλα νέα γύρο από τον κόσμο του gaming μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer.gr.