Το Sniper Elite 4 έρχεται το Φεβρουάριο του 2017 - VideoGamer.gr
Sniper Elite 4 - videogamer.gr
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Το Sniper Elite 4 έρχεται το Φεβρουάριο του 2017

Το Sniper Elite 4 καθυστερεί μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου, 2017, έπειτα απο επιβεβαίωση της Rebellion. Αρχικά ο τίτλος ήταν προγραμματισμένος για κυκλοφορία αργότερα μέσα στην χρονιά.

Η ημερομηνία πλέον έρχεται ένα μήνα πίσω απο το αντίπαλο Sniper Ghost Warrior 3, το οποίο επίσης καθυστέρησε για το 2017.

sniper_elite_41[1]

“Όταν αποκαλύψαμε το Sniper Elite 4 τον Μάρτιο, το σχέδιό μας ήταν να κυκλοφορήσει στο τέλος του 2016,” είπαν οι co-founders Jason και Chris Kingsley της Rebellion. “Βέβαια γνωρίζουμε ακόμη πως το Battlezone θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως launch title μαζί με το Playstation VR. Έτσι είχαμε μια σκληρή απόφαση να πάρουμε. Τελικώς, είμαστε ένα μικρό independent studio, και κυκλοφορούμε δύο μεγάλους τίτλους το ίδιο τετράμηνο και δεν φαίνεται υπεύθυνο σε εμάς. Κάποιες απο τις εσωτερικές ομάδες μας ίσως να κοιμούνται κάπως ευκολότερα τώρα!

Η Rebellion πιστεύει πως η καθυστέρηση είναι κέρδος και για τους φαν και για το studio.

“Κυκλοφορώντας το Sniper Elite 4 τον Φεβρουάριο μας δίνει την ευκαιρία να πάρουμε ένα παιχνίδι που έχει ήδη λάβει εξαιρετικές preview κριτικές, και να τους δώσουμε λίγο παραπάνω προσοχή. Γνωρίζουμε πως πολλοί απο εσάς θα απογοητευτούν που δεν θα μπορούν να παίξουν Sniper Elite 4 φέτος, όμως νιώθουμε πως αυτή η απόφαση θα ανταμείψει  και εμάς και εσάς, τους φαν.”

Το Sniper Eite 4 βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PS4, Xbox One και PC.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ