Το season pass του Infinite Warfare πιο ακριβό από τα προηγούμενα Call of Duty - VideoGamer.gr
call of duty infinite warfare listing thumb 01 ps4 us 08jun16
· Γράφει η Μπιρμπελή Ζωή

Το season pass του Infinite Warfare πιο ακριβό από τα προηγούμενα Call of Duty

Το season pass του Call of Duty: Infinite Warfare κοστίζει 39,99 λίρες στο Ηνωμένο Βασίλειο, δηλαδή 5 λίρες παραπάνω από την συνήθη τιμή της σειράς στις 34,99 λίρες.

Το season pass προσφέρει πρόσβαση σε 4 πακέτα χαρτών τα οποία είναι προγραμματισμένα να κυκλοφορήσουν καθ’ όλη την διάρκεια του 2017, μαζί με επιπλέον 10 σπάνια supply drops και 1000 salvage credits. Η ιστοσελίδα Videogamer.com επικοινώνησε με την Activision για την τιμή νωρίτερα αυτήν την βδομάδα, παρόλο που η εταιρεία δεν έχει πει ακόμα γιατί αποφάσισε να αυξήσει την τιμή για το Call of Duty φέτος ή να επιβεβαιώσει αν το κόστος των χαρτών μεμονωμένα θα αυξηθεί και αυτό.

cod

Η αναθεωρημένη τιμή ταιριάζει με τις τιμές των season passes των Battlefield 1 και Star Wars: Battlefront, τα οποία προσφέρονται στην τιμή των 39,99 λιρών. Το Star Wars Battlefront δέχτηκε αρνητική κριτική μάλιστα όταν αποκαλύφθηκε η τιμή του season pass του πέρσι.

Αυτό το γεγονός καθιστά την τιμή της ψηφιακής deluxe έκδοσης του Infinite Warfare στις 94,99 λίρες λίγο πιο ελκυστική, δίνοντας ουσιαστικά δωρεάν στους αγοραστές την ψηφιακή έκδοση του Remastered Modern Warfare. Η κανονική έκδοση του Infinite Warfare κοστίζει 54,99 λίρες στο Xbox Live και στο Playstation Network. Αν προσθέσουμε και το season pass το συνολικό κόστος φτάνει τις 94,98 λίρες.

Μένεις λοιπόν να δούμε και το περιεχόμενο που θα προσφέρει στους fans η εταιρεία.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Call of Duty: Infinite Warfare

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

4/11/16