Το Resident Evil Village έγινε επίσημο - VideoGamer.gr
Resident Evil 8 06 11 20
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το Resident Evil Village έγινε επίσημο

Το Resident Evil έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας από τα υπόλοιπα franchise και το βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι της σειράς να γίνεται επίσημο στο Event της Sony πραγματικά ήταν επίσης ένα μοναδικό συναίσθημα.

To trailer ξεκίνησε λίγο περίεργα με σκηνές από πολλαπλά σημεία να μας δίχνουν διάφορα τοπία και όχι μόνο. Όμως κάτι μέσα μας από την αρχή που ξεκινήσαμε να βλέπουμε καταλάβαμε πως πρόκειται για το επόμενο παιχνίδι Resident Evil.

Πολλές από τις φήμες φαίνεται πως βγήκαν αληθινές με το παιχνίδι να έχει ένα πολύ σκοτεινό τόνο, κάστρα, περίεργα σύμβολα, εχθροί, χωρικοί βγαλμένοι από ένα άλλο σύμπαν που θυμίζουν Resident Evil 4 και τέλος, ένα περίεργο paranormal Φαινόμενο που γνωρίσαμε στο Resident Evil VIΙ και φαίνεται πως θα το έχουμε και εδώ. Σε κάποια στιγμή επίτηδες μας έδωσαν μέχρι και το σήμα της Umbrella Copr. Πραγματικά δεν ξέρω από που να το πιάσω έδειξαν τόσες πολλές σκηνές που χάνεσαι αλλά είναι μοναδικό το συναίσθημα. Τέλος πέρα από μια σκηνή που πήραμε ένα τέρας με μορφή ανθρώπου έχουμε και την σκηνή που σας είχαμε προιδεάσει πριν δυο ημέρες. Ο Chris Redfield θα αποτελεί κατά κάποιο τρόπο villain όπως καταλαβαίνουμε όλοι από την τελευταία κιόλας σκηνή.

Υπομονή πρέπει να κάνουμε καθώς ο τίτλος έρχεται μέσα στο 2021 και από τώρα ανυπομονούμε πολύ.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA