Φιλόδοξο σίγουρα..

Η Capcom πιστεύει πως το Resident Evil 7 θα πουλήσει 4 εκατομμύρια αντίτυπα την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Antoine Molant, Capcom EMEA marketing director στο MCV.

"Διαφημιστικά, το παιχνίδι είναι το μεγαλύτερο της Capcom που θα κυκλοφορήσει στις νέες κονσόλες," εξήγησε ο Molant. "Ιδανικά θα θέλαμε να πουλήσουμε 4 εκαομμύρια αντίτυπα την πρώτη ημέρα παγκοσμίως. Θα ήταν θαυμάσιο," πρόσθεσε. "Ρίχνωντας μια ματιά στα pre-orders αυτές τις ημέρες, έχουμε την αυτοπεποίηθηση πως είναι δυνατόν να γίνει".

"Το Resident Evil 7 θα πουλήσει 4 εκατομμύρια την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας" - videogamer.gr

Για να δώσουμε μια επεξήγηση σε όλα αυτά, το Final Fantasy 15 της Square Enix πούλησε 5 εκατομμύρια αντίτυπα την πρώτη ημέρα. Αν τα συγκρίνουμε με παλιότερα Resident Evil παιχνίδι, τα τέσσερα εκατομμύρια φαντάζουν φιλόδοξα, καθώς το Resident Evil 5 πούλησε συνολικά 7.1 εκατομμύρια, και το Resident Evil 6 τα 6,6 εκατομμύρια. Το franchise έχει πουλήσει συνολικά 70 εκατομμύρια αντίτυπα.

Το Resident Evil 7 έρχεαι στις 24 Ιανουαρίου για PS4, Xbox One και PC.

1 ΣΧΟΛΙΑ

  1. badge2
    Warcryer |

    πολύ αισιόδοξους τους βλεπω ,στην θέση της capcom δεν θα έβγαζα τέτοιες δηλώσεις ,όταν στους προηγούμενους τίτλους της δεν ήταν ότι περίμενε ο κόσμος. Και εγώ είμαι από αυτούς που το γλυκοκοιτάζω το παιχνιδι αλλά σε καμιά τον περιπτώσεων δεν θα το πάρω day 1

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ