Το Resident Evil 3 είναι γεγονός και ξέρουμε πως βρίσκεται καθ΄οδόν - VideoGamer.gr
Resident Evil 3
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το Resident Evil 3 είναι γεγονός και ξέρουμε πως βρίσκεται καθ΄οδόν

Βρε Capcom, βρε άτιμη, τι παιχνίδια είναι αυτά που μας κάνεις. Η Capcom έχει ανέβει πολύ ψηλά στα μάτια αλλά και πως να μην γινόταν αυτό με αυτές τις κυκλοφορίες αλλά και με αυτές που είναι αν έρθουν. Το Resident Evil 3 είναι κάτι που θέλουμε με ανυπομονησία και η από ότι φαίνεται μιλάμε για το πιο μεγάλο μυστικό σε αυτή την εποχή που διανύουμε.

Όχι μόνο είναι καθ΄οδόν το Resident Evil 3 αλλά βρίσκεται και σε playable μορφή, πάντα σύμφωνα με πηγές και διαρροές. Πολλά υπήρχαν στο διαδίκτυο σχετικά με αυτό όμως το Playstation Store κατάφερε να μας επιβεβαιώσει όλες τις διαρροές καθώς κοινοποίησε την παραπάνω εικόνα στην πλατφόρμα της και όπως είναι λογικό έγινε ένας χαμός. Πραγματικά βλέπουμε τρεις αγαπημένους χαρακτήρες, πλήρως ανανεωμένους που περιμένουμε να δούμε πλέον στο επερχόμενο trailer.

Φήμες πλέον μιλάνε πως η αποκάλυψη του τίτλου θα γίνει στα φετινά The Game Awards τα οποία και είναι στις 12 Δεκεμβρίου με παρουσιαστή όπως καταλάβατε να είναι ο Geoff Keighley για ακόμη μια χρονιά. Υπομονή λοιπόν κυρίες και κύριοι, μια εβδομάδα ακόμη μας έμεινε.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA