Ο επικός open-world Western gaming τίτλος της Rockstar, Red Dead Redemption, γίνεται διαθέσιμος την επόμενη εβδομάδα μέσω του PlayStation Now, την μηνιαία συνδρομητική backwards compatibility υπηρεσία της Sony που σας επιτρέπει να παίξετε παλιούς τίτλους του PlayStation σε διάφορες συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή.

mnaapfp26dfbkwhnfbfirm-650-80

Η συγκεκριμένη είδηση πραγματοποιεί την υπόσχεση της Sony και της Rockstar προ μιας εβδομάδας, όταν η δεύτερη ανακοίνωσε το διάδοχο της σειράς Red Dead Redemption 2 στα τέλη Οκτωβρίου, δηλώνοντας ότι το πρωτότυπο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει «σύντομα» στο PlayStation Νow. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για PlayStation 4 και Windows PC, το οποίο σημαίνει ότι το Red Dead Redemption θα είναι playable σε PC - έστω και μόνο μέσω της συγκεκριμένη συνδρομητικής υπηρεσίας. Η Rockstar δεν φαίνεται να μεταφέρει ποτέ το Red Dead Redemption εξ' ολοκλήρου για PC, προς μεγάλη απογοήτευση των οπαδών του παιχνιδιού. Οπότε, αν και δεν αποτελεί την τέλεια λύση, καθώς δεν έχουν όλοι το απαραίτητο bandwidth στην συνδεσή τους για να λειτουργήσουν αποτελεσματικά την υπηρεσία PlayStation Now, αποτελεί μια λυτρωτικήεπιλογή για πολλούς fans, της σειράς πλέον, Red Dead Redemption.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι είναι ιδιοκτήτες ενός Xbox One και του συγκεκριμένου τίτλου, μπορούν να παίξουν το παιχνίδι χωρίς επιπλέον κόστος για αυτή την κονσόλα - καθώς έχει ενταχθεί στο backwards compatibility πρόγραμμα της κονσόλας ήδη από τον Ιούλιο. Οι συγκεκριμένοι χρήστες μπορούν να παίξουν το παιχνίδι και σε έναν υπολογιστή, χάρη στο χαρακτηριστικό του Xbox One, που επιτρέπει στα παιχνίδια  να μεταδίδονται σε συσκευές συμβατές με Windows 10.

Το Red Dead Redemption θα διατεθεί μέσω της υπηρεσίας PlayStation Now για PS4 και PC στις 6 Δεκεμβρίου, μέχρι τότε δείτε εδώ το trailer, καθώς και τα όσα ειπώθηκαν κατά την αποκάλυψη του διαδόχου της σειράς, Red Dead Redemption 2. Για περισσότερα πληροφορίες για νέους τίτλους αλλά και νέα, γύρο από τον κόσμο του gaming , μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer.gr.