Νέο gameplay trailer για το Forever Skies - VideoGamer.gr
ForeverSkies screenshot04
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Νέο gameplay trailer για το Forever Skies

Η Far From Home έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer για το επερχόμενο τίτλο της, το sci-fi survival, Forever Skies.

Σε αυτό το trailer παίρνουμε μια καλύτερη ιδέα για το τι μπορούμε να περιμένουμε από τον τίτλο, που έρχεται από πρώην developers του Dying Light και του Dead Island. Παίρνουμε τον ρόλο ενός μοναχικού εξερευνητή, που επιστρέφει στη Γη και ψάχνει για απαντήσεις, μετά από μία οικολογική καταστροφή του πλανήτη. Κατά τις εξερευνήσεις μας στον αφιλόξενο πλέον κόσμο, θα πρέπει να αναζητήσουμε πόρους και μυστικά, τόσο από αέρος όσο και με τα πόδια.

Θα πρέπει να μαζέψουμε δείγματα, να αναπτύξουμε τεχνολογίες και να χρησιμοποιήσουμε το nanobot repair system για να επιδιορθώσουμε οποιαδήποτε βλάβη συμβαίνει στο εναέριο μέσο μας. Παράλληλα θα πρέπει να καλλιεργήσουμε την τροφή μας και να βρούμε νερό, σε έναν πλανήτη που πλέον θέλει το κακό μας.

Τέλος, οτιδήποτε έχει κατεφέρει να επιβιώσει πάνω στη Γη, έχει γίνει επικύνδινο, οπότε θα πρέπει να υπερασπιστούμε και τον εαυτό μας με διάφορα όπλα υψηλής τεχνολογίας.

Το Forever Skies αναμένεται σε Steam Early Access μέσα στο 2022, με τα early access για κονσόλες να ακολοθούν λίγο αργότερα.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Forever Skies

Για: PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S

Ημ. Κυκλοφορίας:

31 Δεκεμβρίου 2022