Το Overwatch ξεπερνά τα 30 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίκτες - VideoGamer.gr
overwatch fans pay tribute to de
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Το Overwatch ξεπερνά τα 30 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίκτες

Τρεις μήνες, σχεδόν, από την σημερινή ημέρα, μετά την ανακοίνωση ότι το Overwatch είχε “σπάσει” το άπιαστο, για πολλούς gaming developers αλλά και εταιρείες παραγωγής, φράγμα των 25 εκατομμυρίων εγγεγραμένων παικτών, η Blizzard έσπευσε να ανακοινώσει στο επίσημο λογαρισμό της στο Twitter να ανακοινώσει ότι το δημοφιλές team-based multiplayer first-person shooter της έχει πλέον περισσότερους από 30 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίκτες, σε όλες τις πλατφόρμες.

Τα “χαρμόσυνα” νέα ήρθαν μέσω του ακόλουθου tweet:

https://twitter.com/PlayOverwatch/status/858002935820582912

Όπως ίσως μπορεί να θυμάστε, τον Οκτώβριο η Blizzard ανακοίνωσε ότι το Overwatch είχε φτάσει τα 20 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίκτες, αποτελώντας τον ταχύτερο, σε πληθυσμιακή αύξηση, τίτλος της εταιρείας που πετυχαίνει το συγκεκριμένο milestone. Μόλις λίγους μήνες μετά και πιο συγκεκριμένα στις 26 Ιανουαρίου δημοσίευσε επίσημα ότι το δημοφιλές online FPS της είχε “χτυπήσει” τα 25 εκατομμύρια παίκτες, γεγονός που σημαίνει ότι σε λίγο πάνω από τρεις μήνες το παιχνίδι κέρδισε άλλα 5 εκατομμύρια εγγραφές νέων παικτών.

Το Overwatch κυκλοφόρησε στις 24 Μαΐου 2016 και μέχρι σήμερα έχει χτυπήσει 30 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίκτες παγκοσμίως, χωρίς ακόμη να ολοκληρώσει ένα έτος στην αγορά. Έτσι, αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια όλων των εποχών και έναν από τους ελάχιστους gaming τίτλους που έχουν πετύχει το συγκεκριμένο milestone παικτών.

Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας του Overwatch, πρέπει να αποδοθεί στην ασταμάτητη υποστήριξη του από την Blizzard, κάτι που δεν έχει σταματήσει από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας. Ήδη υπάρχουν πολλά νέα στοιχεία που λαμβάνουν χώρα, στην μεγάλη εκδήλωση του Overwatch,  “Uprising” που έγινε διαθέσιμο νωρίτερα αυτό το μήνα, με την εταιρεία να ανακοινώνει, επίσης, ότι τουλάχιστον τρεις νέοι χάρτες είναι “πιθανό” να κυκλοφορήσουν φέτος.

Τέλος, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό δεν σημαίνει ότι πωλήθηκαν 30 εκατομμύρια αντίτυπα και ο παραπάνω αριθμός συμπεριλαμβάνει και παίκτες με περισσότερους από έναν λογαριασμούς.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Overwatch

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

24/05/2016