Το μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία των eSports - VideoGamer.gr
Το μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία των eSports - videogamer.gr
· Γράφει ο Γιώργος Πανταζάκος

Το μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία των eSports

Η Valve τα κατάφερε ξανά, με το φετινό έπαθλο του The International 6 να ξεπερνά ήδη το περσινό έπαθλο των 18,429,613$. Με τρεις εβδομάδες ακόμα για να ολοκληρωθεί, λέτε να ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια ως φαινόμενο των eSports;

To Dota 2 για μια ακόμα φορά “φιλοξενεί” το μεγαλύτερο έπαθλο στο τουρνουά του The International 6. Αυτό είναι μια “επανάσταση” για τους επαγγελματίες παίκτες και τους ερασιτέχνες, που μπορούν να δουν πόσο ανταγωνιστικό μπορεί να γίνει αυτό το παιχνίδι. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ως συνέπεια της απελευθέρωσης των Treasure III, το έπαθλο του The International 6 εμπλουτίστηκε, και τώρα κάθεται στο επιβλητικό ποσό των 18,5 εκατομμυρίων δολαρίων, με πολλά περισσότερα ακόμα να αναμένονται στο μέλλον. Σε σύγκριση με πέρυσι αυτή τη στιγμή, το έπαθλο του International έμεινε στα 15.6M, μια αύξηση πέντε εκατομμυρίων δολαρίων από ΤI4 .

Το μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία των eSports - videogamer.gr

 

Με την “απελευθέρωση” του Treasure III οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να κατακτήσουν ένα τυχαίο σύνολο ήρωα ή ένα Arcana ή μια εξαιρετικά σπάνια ευκαιρία σε περιορισμένα βραβεία. Είναι βέβαιο πως με αυτήν την απελευθέρωση, το έπαθλο θα αγγίξει τα 19 εκατομμύρια δολάρια, και μέσα σε αυτές τις μέρες που απομένουν μπορεί να καταφέρει να φτάσει τα 20 εκατομμύρια δολάρια.

Εσείς τι λέτε θα τα καταφέρουν;

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ