Το Hitman 2 trailer έχει μια "θανατηφόρα" πλαστική πάπια - VideoGamer.gr
Το Hitman 2 trailer έχει μια πλαστική πάπια
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Το Hitman 2 trailer έχει μια “θανατηφόρα” πλαστική πάπια

Το Hitman 2 έχει ένα νέο τρέιλερ που τονίζει τα διάφορα gadgets και τεχνάσματα που ο Agent 47 μπορεί να χρησιμοποιήσει για να δώσει στον εαυτό του το πλεονέκτημα για να σβήσει τον στόχο του.

Ενώ η εικονική καρικατούρα του φαλακρού δολοφόνου τον απεικονίζει σε ένα κομψό κοστούμι με ένα σιγασμένο πιστόλι, τα παιχνίδια Hitman σπάνια βλέπουν τον πράκτορα 47 να ολοκληρώνει μια αποστολή με τον τρόπο αυτό. Πολύ συχνά, αποκρύπτετε τον εαυτό σας (μερικές φορές αλλάζοντας πολλαπλά ρούχα) και παίρνετε στα χέρια σας πολύ πιο καταστροφικά και εφευρετικά όπλα από έναν τυχοδιώκτη.

Το τελευταίο Hitman 2 trailer μας το δείχνει αυτό αρκετά καλά, με τον στωικό πρωταγωνιστή να αξιοποιεί τα πάντα, από τα εκρηκτικά κινητά τηλέφωνα, τις αποσπάσεις του ήχου, τα proximity tasers και τους scramblers μίας χρήσης.

Το Hitman 2 θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 13 Νοεμβρίου για τα PlayStation 4, PC και Xbox One. Το παιχνίδι έγινε χρυσό την περασμένη εβδομάδα, οπότε δεν θα πρέπει να ανησυχούμε για οποιεσδήποτε καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Hitman

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

11/03/2016