Το Ghost of Tsushima είναι ο Samurai τίτλος που όλοι χρειαζόμασταν - VideoGamer.gr
one of the coolest features of ghost of tsushima isnt in the final game
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το Ghost of Tsushima είναι ο Samurai τίτλος που όλοι χρειαζόμασταν

Το Ghost of Tsushima είναι ένας τίτλος ο οποίος είχαμε δει για πρώτη φορά στη Paris Games Week το 2017 με την επίσημη ανακοίνωση του τίτλου να γίνεται εκεί. Στην E3 2018 είδαμε την παρουσίαση του παιχνιδιού με το πρώτο Gameplay του τίτλου να είναι γεγονός.

Πραγματικά η Sony κατάφερε και πήγε το επίπεδο ένα σκαλί παραπάνω με αυτόν τον τίτλο να είναι ο samurai τίτλος ο οποίος πραγματικά δεν ξέραμε από ότι φαίνεται ότι χρειαζόμαστε τόσο πολύ. Ένας εξαιρετικός οπτικός τομέας με τα γραφικά πραγματικά σε αψεγάδιαστο βαθμό και έναν κόσμο όπου δεν βλέπουμε την ώρα να χωθούμε. Για τον λόγο ότι μετά την παρουσίαση του τίτλου δημιουργήθηκαν πολλά ερωτηματικά για τον τίτλο, έτσι λοιπόν βγήκε ο Art Director του τίτλου, Jason Connell, για απαντήσει σε μερικά ερωτήματα των δημοσιογράφων. Αρχικά ο Connell αναφέρθηκε στην χρωματική παλέτα του παιχνιδιού η οποία στηρίζει πως είναι πιστή αντιγραφή από την πανέμορφη Ιαπωνία. Εκεί ο παίκτης θα έχει την δυνατότητα να εξερευνήσει ένα μεγάλο κόσμο ο οποίος κιόλας θα έχει πολλές δυσκολίες. Όσο για την ομάδα είναι άκρως εμπνευσμένη από την ιστορία και ο σκοπός της είναι να δημιουργήσει κάτι το τελείως ξεχωριστό όπου οι gamers δεν έχουν ξαναζήσει. Όταν είδαμε τις μάχες στο παιχνίδι είναι φανερό πως τότε μπαίνουμε σε ένα πιο κινηματογραφικό κλίμα όμως αυτό σύμφωνα με την Sucker Punch δεν θα χαλάσει καθόλου την εμπειρία. Όσο για τη ιστορία τα μόνα που έχουν γίνει γνωστά για την ώρα είναι ότι ένας samurai ο οποίος εκπαιδευόταν μια ολόκληρη ζωή για να είναι ένας θανατηφόρος πολεμιστής, ενδέχεται να αλλάξει και μένει να δούμε αυτή τη μεταμόρφωση του χαρακτήρα.

Εμείς από την πλευρά μας να πούμε ότι είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το εν λόγω παιχνίδι και σίγουρα θέλουμε να δούμε περισσότερα.

3397219 ghost of tsushima pre order guide

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Ghost of Tsushima

Για: PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

Unknown