Το F1 Manager 2022 έρχεται το καλοκαίρι για Xbox, PlayStation και PC - VideoGamer.gr
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Το F1 Manager 2022 έρχεται το καλοκαίρι για Xbox, PlayStation και PC

Η Frontier Developments, developers του Jurassic World Evolution ανακοίνωσαν τον επόμενο τίτλο τους, το F1 Manager 2022 που έρχεται το καλοκαίρι.

Όπως υπαινίσσεται το όνομα του παιχνιδιού, πρόκειται για ένα management sim που ταξιδεύει τους παίκτες στον κόσμο της Formula 1. Οι παίκτες ηγούνται μιας ομάδας από μηχανικούς, οδηγούς και φιλάθλους στο ετήσιο πρωτάθλημα. Ο τίτλος υπόσχεται μια νέα εμπειρία τόσο σε φανατικούς φίλους της F1 όσο και σε φίλους των racers και φυσικά περιέχει όλα τα brands, τις ομάδες και την ποιότητα που θα περίμενε κανείς από έναν επίσημο τίτλο.

Στον τίτλο οι παίκτες ελέγχουν τα πάντα γύρω από την ομάδα που επιλέγουν και αυτό συμπεριλαμβάνει τα οχήματα, τις εγκαταστάσεις και τα οικονομικά. Οι παίκτες θα είναι υπέυθυνοι για την πρόσληψη οδηγών και μηχανικών, καθώς και για τον ομαλή λειτουργία της ομάδας. Τέλος θα πρέπει να πάρουν όλες τις δύσκολες αποφάσεις που θα κάνουν την ομάδα πρωταθλήτρια στο τέλος της σεζον.

Ο CEO της Frontier, ο David Braben, λέει πως: “Εργαζόμαστε στενά με τις ομάδες για να καταφέρουμε να παραδόσουμε μια αυθεντική εμπειρία. Πιστεύουμε πως αυτή η συνεργασία είναι είναι η αρχή για κάτι σπουδαίο.”

Ακόμα δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά τουλάχιστον έχουμε το trailer που μπορείτε να απολαύσετε. Το F1 Manager 2022 αναμένεται το καλοκαίρο σε Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ