Το ΕΑ Play μπαίνει στην συνδρομητική Xbox Game Pass για PC - VideoGamer.gr
xbox game pass ingresso ea play pc slitta 2021 v3 487542 e1608063299199
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το ΕΑ Play μπαίνει στην συνδρομητική Xbox Game Pass για PC

Περιμέναμε εδώ και καιρό το EA Play να μπει στη συνδρομητική υπηρεσία, Xbox Game Pass σε PC και αυτό μόλις έγινε. Πολύ εύκολα λοιπόν από σήμερα κιόλας μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 60 τίτλους της EA πράγμα που είναι μόνο ευχάριστο.

Φυσικά αυτή η κίνηση θα προσθέσει ακόμη περισσότερους χρήστες στην συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft και αυτό φυσικά είναι μόνο η αρχή. ”Όπως λέει και η επίσημη ανακοίνωση, ”Μέσω της εφαρμογής EA Desktop app και της εφαρμογής Xbox για Windows 10, τα μέλη πλέον θα έχουν πρόσβαση στο EA Play και μέσω αυτού εκτός από τα παιχνίδια θα έχουν και ανταμοιβές εντός των παιχνιδιών, 10% έκπτωση σε αγορές ψηφιακού περιεχομένου της EA και trials από τίτλους που θα δούμε στο μέλλον.

Φέρνουμε αυτά τα οφέλη στο Xbox Game Pass Ultimate μέσω της έξυπνης αλλά και γρήγορης εφαρμογής EA Desktop. Αυτή η πλατφόρμα σχεδιάστηκε από την αρχή με βάση και γνώμονα τα σχόλια των παικτών. Επίσης ο βελτιωμένος σχεδιασμός σας παρέχει προτάσεις για να βρείτε εύκολα τι θα παίξετε στην συνέχεια αφού έχετε τελειώσει με ένα παιχνίδι”.

Η διαδικασία είναι πανεύκολη και μπορείτε να δείτε παρακάτω τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε!

Φυσικά για περισσότερα νέα και ειδήσεις εσείς μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece. Φυσικά μπορείτε να ακολουθήσετε και το Mansworld για πιο geek stuff και όχι μόνο.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ