Το Destiny 2 θα έχει "Meaningful Features" αποκλειστικά για PC - VideoGamer.gr
Destiny 2 portadaart
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Το Destiny 2 θα έχει “Meaningful Features” αποκλειστικά για PC

Η Activision Blizzard ανακοίνωσε σήμερα τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του νέου έτους, με την περίοδο αυτή να αποτελεί μια από τις πιο κερδοφόρες περιόδους της εταιρείας στην ιστορία. Για το τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2017, τα καθαρά έσοδα της εκδότριας ήταν 1,73 δισ. Δολάρια, ένας αριθμός ρεκόρ για το πρώτο τρίμηνο, σημειώνοντας σημαντική αύξηση κατά 19%, από τα 1,46 δισεκατομμύρια δολάρια που ανακοίνωσε το πρώτο τρίμηνο του 2016.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας τριμηνιαίας χρηματοοικονομικής ενημέρωσης της εταιρείας, ο CEO της Activision, Eric Hirshberg, δήλωσε ότι η εκδότης του Destiny 2 δεσμεύεται να παραδώσει “Σημαντικά Χαρακτηριστικά” (Meaningful Features) που είναι προσαρμοσμένα και αποκλειστικά διαθέσιμα για την PC κοινότητα. Δυστυχώς, ο Hirshberg αρνήθηκε να παράσχει ακριβή στοιχεία και πληροφορίες  σχετικά με τα αυτά  τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δημοφιλούς sequel της σειράς.

O CEO Eric Hirshberg αποκάλυψε περισσότερες post-launched λεπτομέρειες για το επερχόμενο Destiny 2, με ενδιαφέρουσα αναφορά του αν αποτελεί ότι η έκδοση του παιχνιδιού για PC θα έχει Meaningful Features”, όπως αναφέρει και παρακάτω με τα λεγόμενά του:

“Σε ό,τι αφορά την έκδοση του Destiny 2 για PC, έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε Σημαντικά Χαρακτηριστικά (Meaningful Features) που θα είναι προσαρμοσμένα αποκλειστικά για την PC κοινότητα και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για το τι πρέπει να αποκαλύψουμε γι ‘αυτά, αλλά θα αφήσω τις λεπτομέρειες αυτών για την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου, όπου θα έχουμε συναρπαστικές ανακοινώσεις για το παιχνίδι εκείνη την εποχή”.

destiny2

Παρόλο που οι PC Gamers θα αγοράσουν ένα αντίτυπο για να απολαύσουν το Destiny 2 σε δράση στην πλατφόρμα τους και όντας πρόθυμοι να μάθουν ακριβώς ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά, πολλοί θα συμφωνήσουν με το γεγονός ότι ύπαρξη αυτών των αποκλειστικά “Σημαντικών Χαρακτηριστικών” για την πλατφόρμα τους, αποτελεί ένα καλό και συνάμα “λυτρωτικό”, θα έλεγε κανείς, σημάδι. Πολλοί παίκτες ήταν απογοητευμένοι βλέπωντας ότι ο επιτυχημένος πρώτος τίτλος του Destiny franchise, των Bungie και Activision, παρακάμτει την υποστήριξη για PC κάτι που έφερε αρκετή πίεση στις δύο εταιρίες και από ότι φαίνεται η πίεση αυτή απέδωσε “καρπούς”.

Ο Hirshberg ανέφερε επίσης ότι οι προπαραγγελίες του Destiny 2 είναι από τις καλύτερες στην ιστορία της Activision Publishing, με την Bungie να υπόσχεται να παραδώσει στους διψασμένους Gamers ένα “μεγάλο” παιχνίδι. “Η δέσμευση του Destiny ήταν η καλύτερη στην ιστορία της Activision”, δήλωσε ο CEO της Activision.  Συμπληρώνει λέγοντας:

Έχουμε πλέον μεγάλη αυτοπεποίθηση ότι θα μπορέσουμε να συμβαδίσουμε με τη ζήτηση σε αυτό το σταθερό ρεύμα περιεχομένου και το είδος του να συμβαδίζει με τη δέσμευση των παικτών μας μετά την κυκλοφορία του Destiny 2. Όπως γνωρίζετε, με το Destiny 2, συνδέουμε τη μεγάλη οραματιστική ηγεσία της Bungie με πολλούς προγραμματιστές ΑΑΑ τίτλων που έχουν επιτυχημένα αποδεδειγμένο ιστορικό εδώ στην Activision για να μας βοηθήσουν στο έργο μας , βεβαιώντας ότι θα έχουμε πολλά στοιχεία περιεχομένου μετά την κυκλοφορία του τίτλου για να κρατήσουμε την κοινότητα μας σε επαφή”.

Το Destiny 2 θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One και PC.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ