To Dawn of the Devs έρχεται με άρωμα Kojima και Bleszinski - VideoGamer.gr
dawn
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

To Dawn of the Devs έρχεται με άρωμα Kojima και Bleszinski

Κατά καιρούς βλέπουμε μερικούς τίτλους διαμάντια να αναπτύσσονται με την βοήθεια του κόσμου φυσικά μέσω Kickstarter. Ένας νέος τίτλος λοιπόν έκανε την εμφάνισή του στο Kickstarter όπου οι παίκτες θα πάρουν στα χέρια τον ρόλο των developers.

Φυσικά δεν είναι τα ονόματα που γνωρίζουμε καθώς θα υπήρχαν στη μέση πολλά νομικά δικαιώματα. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Κάποια από τα ονόματα των developers που θα βρίσκονται στο παιχνίδι είναι ο Hiro Komiya (Hideo Kojima), Biff Klozinski (Cliff Bleszinski) και Tom Schiffer (Tim Schafer).

Το παιχνίδι με τίτλο ”Dawn of the Devs” είναι ένας puzzle platformer τίτλος όπου εσείς συνεργάζεστε ο κάθε developer με τις δικές του ιδιαιτερότητες φυσικά με σκοπό να λύσετε το puzzle της εν λόγω πίστας.

Το παιχνίδι είναι στο Kickstarter και μέχρι στιγμής έχει λάβει $13.000 αλλά για να γίνει το παιχνίδι χρειάζονται $65.000. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω trailer έχει την δικιά του ιδιαιτερότητα και ατμόσφαιρα.

Προσωπικά αυτό που βλέπω είναι κάτι διαφορετικό και επίσης είναι μια πολύ καλή προσπάθεια για κάτι ιδιαίτερο όπως αυτό.

Τέλος εσείς μην ξεχνάτε ότι στον όγδοο μήνα του διαγωνισμού μας, προσφέρουμε σε έναν τυχερό το SOMA σε Steam Key για PC.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ