Η αποκάλυψη του Call of Duty: Black Ops IIII είναι εδώ - VideoGamer.gr
call of duty black ops 4
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Η αποκάλυψη του Call of Duty: Black Ops IIII είναι εδώ

Το Call of Duty: Black Ops IIII έχει ανακοινωθεί και επίσημα εδώ και μερικούς μήνες με την Activision και Treyarch να μας δίνουν τον τέταρτο τίτλο στη σειρά Black Ops. Χθες λοιπόν είχαμε την επίσημη αποκάλυψη του τίτλου από την εταιρεία με το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της σειράς Call of Duty να μην έρχεται με κάποιο campaign.

Τα πρώτα βίντεο λοιπόν έχουν κάνουν με το κλασσικό Multiplayer mode του παιχνιδιού το οποίο είναι γνωστό προς του fans της σειράς. Έναν νέο “αέρα”έρχεται να φέρει το Call of Duty: Black Ops IIII και αυτό όπως όλα δείχνουν θα το κάνει με το Blackout mode. To Blackout Mode είναι το Battle Royale Mode του τίτλου το οποίο είχε ανακοινωθεί πριν από λίγο καιρό. Η Activision λοιπόν μας έκανε την παρουσίαση του Battle Royale Mode του τίτλου το οποίο και εσείς μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Οι Developers μιλάνε για ένα survival mode το οποίο δεν έχουμε ξαναζήσει ποτέ με την δυνατότητα να έχουμε πρόσβαση σε οχήματα σε γη, θάλασσα και αέρα αλλά και με την εταιρεία να δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να παίξουν και με παλαιότερους χαρακτήρες από την σειρά. Το εν λόγω βίντεο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Τέλος εμείς να σας πούμε ότι το Call of Duty: Black Ops IIII έρχεται στις 12 Οκτωβρίου 2018 σε PS4, Xbox One και PC.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ