Δεν θα είναι έτοιμο για τουλάχιστον 1-2 μήνες αφού έχει κυκλοφορήσει η κονσόλα.

Το Legend Of Zelda : Breath of the Wild δεν θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το Nintendo Switch τον Μάρτιο. Μέχρι στιγμής νομίζαμε ότι το παιχνίδι θα ήταν ένας από τους τίτλους λανσαρίσματος του Switch. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει, σύμφωνα με πληροφοριοδότη της Nintendo.

nintendo, zelda

H πληροφοριοδότης, Emily Rogersεπίσης αναφέρει ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του 2016. Έπειτα, θα ακολουθήσουν 4-6 μήνες playtesting. Τότε μόνο θα είναι έτοιμο το παιχνίδι να κυκλοφορήσει. Θα είναι δηλαδή γύρω στα μέσα της χρονιάς.

Η Nintendo δεν είπε ποτέ ότι o επόμενος Zelda τίτλος θα κυκλοφορούσε ταυτόχρονα με το Switch. Δήλωσε απλά ότι σχεδίαζε να το κυκλοφορήσει το 2017 στο Switch και το Wii U.

Υπάρχει πιθανότητα το νέο 3D Super Mario παιχνίδι να είναι ένας από τους τίτλους λανσαρίσματος της κονσόλας.

Θα μάθουμε πολλά για το νέο σύστημα της Nintendo σε event που θα λάβει χώρο στις 13 Ιανουαρίου. Πρόσφατες φήμες υποδεικνύουν ότι η αρχική τιμή κυκλοφορίας θα είναι 200 λίρες.

13 ΣΧΟΛΙΑ

   1. badge2
    Kostasvol |

    κι ομως ετσι ειναι μητσο

   1. badge2
    Kostasvol |

    υπομονη… 🙁

 1. badge2
  Warcryer |

  Πολλοί θα πάρουν την κονσολα μόνο και μόνο γι αυτό το παιχνιδι. Αυτό που κάνουν πάντως με το playtesting μηνών θα πρέπει να το δουν άλλες μεγάλες εταιρίες δημιουργίας βιντεοπαιχνιδιων,

   1. badge2
    Kostasvol |

    ισχυει

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ