Το Black Desert Online θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο - VideoGamer.gr
black desert online 10 14 15 1
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Το Black Desert Online θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο

H Daum Games ανακοίνωσε χτες πως το Black Desert Online θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου 2016. Όσοι θέλουν να κάνουν προπαραγγελία πρέπει να την πραγματοποιήσουν μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου. Μπορείτε να βρείτε οδηγίες στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

Black-Desert-Online-101

Επίσης από σήμερα μπορείτε να εγγραφείτε στην closed beta που ανοίγει για δεύτερη και τελευταία φορά πριν την κυκλοφορία του τίτλου. Η beta πρόκειται να ανοίξει στους παίχτες στις 18 Φεβρουαρίου 08:00 το απόγευμα και ολοκληρωθεί στις 22 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα. Όσοι έχουν ήδη αγοράσει το Explorer’s ή το Conqueror’s Package, θα έχουν απευθείας πρόσβαση στην closed beta.

Black-Desert-Online-Ranger

To Black Desert Online παρέχει επίσης μια standalone έκδοση που επιτρέπει στους παίχτες να δημιουργήσουν τον χαρακτήρα τους όπως ακριβώς θέλουν. Αργότερα μπορείτε να μεταφέρετε τον χαρακτήρα σας μέσα στο παιχνίδι.  Για όσους δεν γνωρίζουν το Black Desert Online είναι ένα open world action MMORPG με πολύ όμορφα γραφικά και combat system που βασίζεται στις ικανότητες του παίχτη.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ