Το Better Late than DEAD έρχεται τον Μάρτιο σε Retail - VideoGamer.gr
maxresdefault1 8
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Το Better Late than DEAD έρχεται τον Μάρτιο σε Retail

Με την πρώτη προσπάθεια της Odin Game Studio στα Survival παιχνίδια, έρχεται σε retail μορφή στην χώρα μας το Better Late than DEAD στις 4 Μαρτίου για PC.

Το παιχνίδι είναι ένας open world survival τίτλος, καθώς ξυπνάτε σε ένα απομακρυσμένο νησί χωρίς να θυμάστε τίποτα, έχοντας στην τσέπη σας της φωτογραφία ενός μικρού κοριτσιού.

better_late_than_dead-2773993[1]

Το Better Late than DEAD, που απεικονίζεται τόσο σε προοπτική πρώτου όσο και σε τρίτου προσώπου, διαθέτει ένα σύστημα κατασκευής αντικειμένων που αντλεί έμπνευση από τα κλασσικά point and click adventure games. Δεν πρόκειται να στοιβάζετε αντικείμενα σε έναν πάγκο αλλά θα δημιουργείτε καινούρια χρησιμοποιώντας ενέργειες όπως είναι η cut και η tie.

Κατασκευάστε αντικείμενα, αναζητήστε καταφύγιο, καταλαγιάστε την δίψα σας, μετριάστε την πείνα σας και αντιμετωπίστε τα άγρια ζώα. Τι θα χρειαστεί για να αποδράσετε από το νησί; Οι απαντήσεις περιμένουν.

vgotm[1]

Εσείς μην ξεχνάτε τον μηνιαίο Διαγωνισμό μας για τον Videogamer of the Month Φεβρουαρίου, με τον οποίο μπορείτε και εσείς να κερδίσετε το Life Is Strange προσφορά της CD Media, κάνοντας εγγραφή στο site και σχολιάζοντας και εσείς παρέα με εμάς τα νέα που κυκλοφορούν καθημερινά.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ