Το Amazon Prime σκέφτεται σειρά βασισμένη στο God of War - VideoGamer.gr
ezgif 2 02a9448b2e
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Το Amazon Prime σκέφτεται σειρά βασισμένη στο God of War

Φήμες κυκλοφορούν πως το Amazon Prime Video σκέφτεται σοβαρά μια live action σειρά βασισμένη στο God of War.

Σύμφωνα με την αναφορά από το Deadline, που υποστηρίζει πως η εταιρία βρίσκεται σε συζητήσεις με την PlayStation Productions. Υποστηρίζουν πως οι δημιουργοί του The Expanse και οι executive producers Mark Fergus και Hawk Ostby βρίσκονται πίσω από τα πλάνα αυτά. Επίσης φημολογείται πως στο κόλπο είναι και Rafe Judkins, ο executive producer του The Wheel of Time.

Οι Fergus και Ostby, οι οποίοι έχουν ήδη μεγάλο βιογραφικό, μοιράζονται μια υποψηφιότητα για Oscar για την συγγραφή του θρίλερ του 2006, Children of Men. Είναι επίσης και οι συγγραφείς στο σενάριο για το Marvel’s Iron Man, το οποίο θεωρείται η βάση για το MCU. Τέλος ο Judkins έχει συμμετάσχει στην ιστορία και το screenplay για το πρόσφατο Uncharted με πρωταγωνιστή τον Tom Holland.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το cast ακόμα, ενώ οι εκπρόσωποι της Sony και της Amazon δεν έχουν σχολιάσει ακόμα τίποτα. Παρόλα αυτά, μια σειρά βασισμένη στο God of War θα ήταν το τρίτο IP του PlayStation που μεταφέρεται στην μικρή οθόνη μετά από τα The Last of Us, και Twisted Metal.

Μέχρι τότε, αναμένουμε το God of War: Ragnarok όπου έρχεται στα PlayStation 5 και PlayStation 4 κάποια στιγμή μέσα στο έτος.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ