Τίτλοι της 2K στο Nintendo Switch - VideoGamer.gr
maxresdefault 9
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Τίτλοι της 2K στο Nintendo Switch

Το Nintendo Direct Mini έληξε και είχαμε μερικές ανακοινώσεις για την κονσόλα της Nintendo και αυτή τη φορά έχουμε μερικούς τίτλους της 2K που έρχονται στο Nintendo Switch. Αρχικά λοιπόν έχουμε το πολυ λατρεμένο Bioshock: The Collection που έχει τα παιχνίδια Bioshock 1,2 και το Bioshock: Infinite. Μια σειρά που αγαπήσαμε και ελπίζουμε να δούμε κάποιον νέο τίτλο καταφθάνει στο Switch. Στο εν λόγω δισκάκι θα έχουμε μερικές από τις αρχικές αποστολές από το παιχνίδι ενώ στην συνέχεια θα πρέπει να κατεβάσουμε το υπόλοιπό παιχνίδι.

Άλλος ένας τίτλος επίσης είναι το XCOM 2, ένα αρκετά ικανοποιητικό strategy game της εταιρείας του 2016 όπου σε αυτό έχουμε τις δύο πρώτες αποστολές στο δισκάκι ενώ το υπόλοιπο θα πρέπει να το κατεβάσουμε. Τέλος έχουμε επίσης και το The Borderlands: Legendary Edition και αυτό το πακέτο περιλαμβάνει τα Borderlands: Game of the Year Edition, Borderlands 2 και τέλος Borderlands: The Pre-Sequel. Δυστυχώς σε αυτό το δισκάκι θα έχουμε μια μόνο ένα μέρος από το παιχνίδι ενώ το υπόλοιπο θα πρέπει να το κατεβάσετε.

Όλα αυτά έρχονται στο Nintendo Switch στις 29 Μαιου 2020 ενώ σίγουρα θα έχουμε ακόμη περισσότερα στο κοντινό μέλλον. Ένα εξαιρετικό πακέτο από παιχνίδια λοιπόν σε μόλις δύο μήνες στην αγαπημένη κονσόλα της Nintendo.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Bioshock: The Collection

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

16/09/16

XCOM 2

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

9/02/16