Πέρασε η E3 και Nintendo NX δεν είδαμε και αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι κάτι που έχει προκαλέσει αρκετά ερωτηματικά αλλά και περιέργεια φυσικά.

Όπως έχει ανακοινωθεί και επίσημα από την Nintendo, το Nintendo NX θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017. Αυτό να πούμε πως είναι σε περίπου 8 μήνες από τώρα και δεν έχουμε δει σχεδόν τίποτα για την κονσόλα.

Αν και τα PS4 και Xbox One ανακοινώθηκαν γύρω στους 8 μήνες πριν την κυκλοφορίας τους. Αλλά εκεί τουλάχιστον είχαμε δει και κάποια πράγματα για την κονσόλες αλλά και κάποια από τα πρώτα παιχνίδια τους. Εδώ δεν έχουμε μάθει σχεδόν τίποτα. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι το The Legend of Zelda: Breath of the Wild θα κυκλοφορήσει και στο Nintendo NX εκτός από το Wii U.

Legend-of-Zelda-Breath-of-the-Wild

Σύμφωνα με τον Shigeru Miyamoto, το Nintendo NX θα αποκαλυφθεί τους επόμενους μήνες που θα πλησιάζει ολοένα και περισσότερο η κυκλοφορία της κονσόλας. Ο λόγος που δεν έχουμε αποκαλύψει την κονσόλα μας είναι για να μην έχουμε τυχόν αντιγραφές λόγο ανταγωνισμού.

Φυσικά το 2017 θα έχουμε μεγάλο ανταγωνισμό με τρεις νέες κονσόλες να έρχονται στην αγορά. Για το Project Scorpio έχουμε μάθει κάποια πράγματα αλλά οι δύο άλλοι Sony και Nintendo τουλάχιστον μέχρι στιγμής κρατάνε τα φύλα τους κλειστά.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.