Συζητήσεις με την Microsoft o Kojima για το επόμενο του παιχνίδι; - VideoGamer.gr
1617870786 A rumor says Kojima is working with Microsoft and not
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Συζητήσεις με την Microsoft o Kojima για το επόμενο του παιχνίδι;

O Hideo Kojima τον τελευταίο καιρό μας κάνει συνεχώς tease για καινούργιο τίτλο που σύμφωνα με πληροφορίες αναπτύσσεται από το 2019 και περιμένουμε πως και πως την ανακοίνωσή του. Το Death Stranding κυκλοφόρησε PS4 αποκλειστικά και στην συνέχεια ήρθε και σε PC.

Όμως οι φήμες πλέον λένε πως ο Hideo Kojima είναι σε συζητήσεις για να βγάλει το επόμενο παιχνίδι του στο Xbox και αυτό είναι σύμφωνα με τον Jeff Grubb ο οποίος είναι ένας αρκετά αξιόπιστος πληροφοριοδότης όπως έχει δείξει και στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα ισχυρίζεται πως, ”Ο Kojima είναι σε συζητήσεις με την Microsoft σχετικά με την έκδοση του επόμενου του παιχνιδιού και επίσης υπάρχει και η εικόνα του αγαλματιδίου της Kojima Productions στα ράφια του Phil Spencer το οποίο ίσως προδίδει την εν λόγω συμφωνία. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν το Xbox έχει κλείσει ήδη συμφωνία αλλά, καταλαβαίνω πως αυτή τη στιγμή ο Kojima είναι στο επίκεντρο της Microsoft”.

Φυσικά εμείς περιμένουμε τις επίσημες πληροφορίες στο επόμενο διάστημα.

phil kojima 61 1614114065

Φυσικά για περισσότερα νέα και ειδήσεις εσείς μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece. Φυσικά μπορείτε να ακολουθήσετε και το Mansworld για πιο geek stuff και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Death Stranding

Για: PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

Άγνωστο