Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει αρκετά ακυρωμένα Star Wars παιχνίδια να έρχονται στην φόρα. Με το πιο πρόσφατο φυσικά να είναι το Star Wars 1313 το οποίο φαινόταν πραγματικά εξαιρετικό.

Βεβαία ήρθαν και άλλα παιχνίδια στη φόρα όπως το Darth Maul game αλλά και το Star Wars: Battlefront III. A long time ago in a galaxy far, far away το στούντιο ανάπτυξης Free Radical ήταν στη μέση περίπου της ανάπτυξης του επόμενου τίτλου της σειράς Star Wars: Battlefront. Φυσικά καλώς η κακώς αυτό το παιχνίδι δεν το είδαμε ποτέ. Δεν μάθαμε ποτέ γιατί ακυρώθηκε και γενικώς πέθανα πολύ ήσυχα και σιωπηλά.

Αφού έχουν περάσει μερικά χρόνια από την ακύρωση του βλέπουμε κατά περιόδους να έρχεται υλικό από το εν λόγω παιχνίδι στη δημοσιότητα. Έτσι λοιπόν και στο παρακάτω βίντεο διάρκειας έξι λεπτών.

Τουλάχιστον ξέρουμε ότι βρισκόμαστε σε τροχιά Star Wars με πολλαπλά παιχνίδια να είναι καθ' οδόν και έτοιμα να καλύψουν τους λάτρης της σειράς.

Εσείς μην ξεχνάτε να λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς οι οποίοι αυτή τη στιγμή είναι ο διαγωνισμός του Game of the Year, o διαγωνισμός που γίνεται σε συνεργασία με το Tech4us και τέλος φυσικά ο μηνιαίος διαγωνισμός VideoGamer of the Month

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.