Στα 400$ η Apocalypse Edition του Darksiders 3! - VideoGamer.gr
Στα 400$ η Apocalypse Edition του Darksiders 3!
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Στα 400$ η Apocalypse Edition του Darksiders 3!

Η THQ Nordic αποκάλυψε επισήμως την ημερομηνία κυκλοφορίας του Darksiders 3 για τις 27 Νοεμβρίου, μετά τη χθεσινή διαρροή από το Microsoft Store.

Επιπλέον, η εταιρεία αποκάλυψε ότι το Darksiders 3 θα έχει δύο εκδόσεις ειδικής έκδοσης, δηλαδή την έκδοση Collector’s Edition και την έκδοση Apocalypse.

Η Collector’s Edition προσθέτει ένα κουτί υψηλής ποιότητας, ειδώλιο Fury, steelbook, artbook, soundtrack, ένα αντίγραφο του παιχνιδιού και αποκλειστική θωράκιση DLC. Αυτό θα σας κοστίσει 150 δολάρια, και για να είμαστε δίκαιοι, είναι ένα αρκετά καλό σετ αν σας αρέσουν τα φυσικά καλούδια.

Τέλος, η Apocalypse Edition θα σας κοστίσει $400 και θα διαθέτει ένα κουτί υψηλής ποιότητας 117 εκατοστών, ένα εκτυπωμένο ύφασμα με εκτύπωση σε ύφασμα με hangar, τέσσερα ειδώλια (που προφανώς δεν είναι αρκετά) αποτελούμενα από Vulgrim, War, Death και Fury , συν το χαλύβδινο βιβλίο, το βιβλίο τέχνης, το soundtrack, το παιχνίδι και το armour DLC.

Όσοι από εσάς κρατάνε τα χρήματά τους για ένα ψηφιακό αντίγραφο μπορούν να επιλέξουν από τις εκδόσεις Standard, Deluxe και Blade & Whip, η τελευταία από τις οποίες προσθέτει δύο κομμάτια DLC και remastered εκδόσεις των Darksiders και Darksiders 2.

Το Darksiders 3 θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4, στο PC και στο Xbox One και θα ακολουθήσει τη Fury, καθώς μάχεται σε μια κατεστραμμένη από τον πόλεμο γη, στο κυνήγι των Επτά θανατηφόρων αμαρτιών.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ