Πιθανή διαρροή για ημερομηνία κυκλοφορίας του Darksiders III! - VideoGamer.gr
darksiders III
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Πιθανή διαρροή για ημερομηνία κυκλοφορίας του Darksiders III!

Το κατάστημα της Microsoft ενδέχεται να έχει διαρρεύσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Darksiders III. Το ψηφιακό κατάστημα αναφέρει την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018.

Ακολουθεί μια επισκόπηση του παιχνιδιού:

Επιστρέψτε σε μια αποκαλυπτική γη στο Darksiders III, μια περιπέτεια δράσης με hack-n-slash, όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο της FURY στην προσπάθειά της να κυνηγήσει και να απορρίψει τις Επτά θανατηφόρες αμαρτίες. Το πιο απρόβλεπτο και αινιγματικό των τεσσάρων ιππέων, η FURY πρέπει να πετύχει, όπου πολλοί έχουν αποτύχει – να φέρουν ισορροπία στις δυνάμεις που τώρα καταστρέφουν τη Γη. Το Darksiders III είναι το πολυαναμενόμενο, τρίτο κεφάλαιο του φημισμένου franchise Darksiders.

Σημαντικές λειτουργίες:

  • Παίξτε ως FURY – μια mage που πρέπει να στηριχθεί στο μαστίγιο και τη μαγεία της για να αποκαταστήσει την ισορροπία μεταξύ καλού και κακού στη Γη!
  • Χρησιμοποιήστε τη μαγεία της FURY για να εξαπολύσετε τις διάφορες μορφές της – κάθε μία που της παρέχει πρόσβαση σε νέα όπλα, κινήσεις και δυνατότητες μετακίνησης.
  • Εξερευνήστε έναν ανοιχτό, ζωντανό κόσμο παιχνιδιού ελεύθερης μορφής, στον οποίο η FURY μετακινείται εμπρός και πίσω μεταξύ των περιβαλλόντων για να αποκαλύψει μυστικά ενώ προχωράει την ιστορία.
  • Νικήστε τις Επτά θανατηφόρες αμαρτίες και τους υπηρέτες τους που κυμαίνονται από μυστικά πλάσματα μέχρι εκφυλισμένα όντα.
  • Καθίστε με δέος από το ύφος της τέχνης υπογραφής Darksiders – εκτεταμένα μετα-αποκάλυπτα περιβάλλοντα που παίρνουν τον παίκτη από τα ύψη του ουρανού στα βάθη της κόλασης, ερειπωμένα από τον πόλεμο και φθορές και ξεσπάσματα από τη φύση.

H εν λόγω διαρροή λοιπόν μιλάει για κυκλοφορία του επερχόμενου παιχνιδιού στις 26 Νοεμβρίου 2018. Φυσικά δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη δήλωση από την THQ οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ