Sniper Ghost Warrior 3: Αναβάλλεται έως τον Απρίλιο του 2017 - VideoGamer.gr
Sniper Ghost Warrior 3
· Γράφει ο Νάσος Βασιλειάδης

Sniper Ghost Warrior 3: Αναβάλλεται έως τον Απρίλιο του 2017

Με πρόσφατη ανακοίνωση της η City Interactive κάνει σαφές ότι το Sniper Ghost Warrior 3 θα αναβληθεί για περίπου 3 μήνες, προκειμένου να “βελτιστοποιήσει” το επερχόμενο παιχνίδι της. Μετά από εκτενή δοκιμή του παιχνιδιού από τον τύπο, streamers και fans της σειράς, η εταιρία-παραγωγός αποφάσισε ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για δοθεί στην κυκλοφορία.

“Δημιουργούμε ένα φιλόδοξο παιχνίδι και δυστυχώς χρειαζόμαστε ακόμα λίγους μήνες για να βεβαιωθούμε ότι θα είναι αντάξιο των προσδοκιών των fans. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι το παιχνίδι θα τρέχει ομαλά σε όλες τις πλατφόρμες και για αυτό μας μένει ακόμα κάμποση δουλειά. Αυτό είναι το μεγαλύτερο project που έχουμε αναλάβει και ολόκληρη η ομάδα δουλεύει σκληρά για να κάνει όλη την εμπειρία πιο σμιλευμένη”, είπε ο διευθύνων σύμβουλος της CI, Marek Tymiński.

Πάντως, το παιχνίδι θέτει πολύ ψηλά τον πήχη, καθώς η εταιρία υπόσχεται ότι θα αποτελέσει μια “νέα αρχή” για τη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών. Πλέον λοιπόν το αναμένουμε για τις 4 Απριλίου 2017. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του παιχνιδιού. Σας παραθέτουμε το επίσημο reveal trailer:

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ