Rocket League: Το νέο Anniversary Update έρχεται στις 5 Ιουλίου - VideoGamer.gr
Rocket
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Rocket League: Το νέο Anniversary Update έρχεται στις 5 Ιουλίου

Χθες, κατά τη διάρκεια του τρέχοντος Rocket League Championship Series (RLCS) Season Three World Championship, η εταιρεία παραγωγής πίσω από το Rocket League, Psyonix ανακοίνωσε πως το δεύτερο Anniversary Update του τίτλου καταφθάνει σε όλες τι πλατφόρμες στις 5 Ιουλίου. Πιο συγκεκριμένα, το δεύτερο κατά σειρά επετειακό (Anniversary Update) προσθέτει μια πληθώρα δωρεάν περιεχομένου παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας arena, δύο νέων αυτοκινήτων και προσαρμοσμένων επιλογών στις εκρήξεις όταν επιτυγχάνεται κάποιο goal.

Αρχικά, θα παρουσιαστεί μια νέα Arena στο παιχνίδι που ονομάζεται Champions Field και αποτελεί  ένα “τυπικό (standard), μοντέρνο γήπεδο που θα είναι διαθέσιμο σε αγωνιστικούς, casual και ιδιωτικούς αγώνες”, σύμφωνα με την εταιρεία. Επιπλέον, η έναρξη της νέας Ανταγωνιστικής Περιόδου (Competitive Season 5) θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα, με όλους τους νέους διαγωνισμούς που βασίζονται σε esports παίκτες για να απολαύσουν. Το παιχνίδι θα εισαγάγει επίσης έναν εξειδικευμένο ραδιοφωνικό σταθμό που ονομάζεται Rocket League Radio, ο οποίος θα περιλαμβάνει 18 νέα τραγούδια από την δισκογραφική (non copyrighted) εταιρεία Monstercat.

rocket-league-6-768x432

Επιπρόσθετα, δύο νέα Import Battle-Cars θα εισαχθούν στο παιχνίδι. Το Animus GP και το Centio V17 θα ενταχθούν μέσω Overdrive Crate στο roster του Rocket League, τα οποία θα είναι διαθέσιμα ως μέσο drop. Νέες επιλογές προσαρμογής (customization) θα γίνουν διαθέσιμες μαζί με τα νέα αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένου του Audio Engine (ώστε να αλλάξετε τον θόρυβο του κινητήρα σας), Explosions Goals (σε περίπτωση που η προεπιλογή δεν ήταν αρκετή για εσάς) και Trails, σε περίπτωση που θέλετε να τροποποιήσετε τον καπνό που εξάγει το αυτοκίνητό σας από την εξάτμιση. Όλα αυτά, θα μπορείτε να τα κερδίζετε μέσω μιας ποικιλίας επιλογών και των drop crates που θα κερδίζετε σε κάθε αγώνα.

rocket-league-7-768x432

Ειδικότερα,το δεύτερο Anniversary Update ξεκινάει την εβδομάδα των δεύτερων “γενεθλίων” του Rocket League, η οποία πραγματοποιείται στις 7 Ιουλίου 2017. Από την έναρξη του παιχνιδιού το 2015 (όταν κανείς δεν ήξερε τι ήταν), η κοινότητα έχει αυξηθεί σε περισσότερα από 31 εκατομμύρια παίκτες με περισσότερα από 1,45 δισεκατομμύρια ολοκληρωμένα matches σε όλες τις πλατφόρμες.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Rocket League

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

07/07/2015