Ας ρίξουμε μια ματιά στην Αίγυπτο του Civilization VI - VideoGamer.gr
Civ VI Egypt
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Ας ρίξουμε μια ματιά στην Αίγυπτο του Civilization VI

Για όσους δεν γνωρίζουν την σειρά Civilization, πρόκειται για μία σειρά turn-based strategy. Η σειρά φυσικά έχει να κάνει με την συλλογή προμηθειών, μετακίνηση των στρατευμάτων σας αλλά και φυσικά το η επιλογή του να χτίσετε τις πόλεις που επιθυμείτε.

Το Civilization VI λοιπόν είναι καθ ‘οδόν και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2016 και σίγουρα είναι μια πολύ μεγάλη κυκλοφορία για τους fan της σειράς.

Για αυτό λοιπόν η εταιρεία ανάπτυξης του τίτλου Firaxis Games κάθε λίγο καιρό δίνει υλικό στη δημοσιότητα για την διαφήμιση του τίτλου προφανώς.

Το πιο πρόσφατο βίντεο λοιπόν που θα δείτε παρακάτω έχει να κάνει με την Αίγυπτο μια χώρα με πλούσια ιστορία που θα αποτελέσει έναν μεγάλο in-game παράγοντα για τις εμπορικές σας σχέσεις. Σίγουρα η Cleopatra αλλά και ο στόλος της είναι ένας σύμμαχος που θέλετε στο πλευρό σας.

Να πούμε πως σύμφωνα με δημοσίευμα που έγινε τον Φεβρουάριο του 2016 η σειρά έχει πουλήσει πάνω από 33 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως αν και δεν θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ικανοποιητικό νούμερο για τα τόσα παιχνίδια της σειράς.

Εσείς μην ξεχνάτε ότι στον έκτο μήνα του διαγωνισμού μας, προσφέρουμε σε έναν τυχερό το Game of Thrones της Telltale Games σε Steam Key για PC!

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Civilization VI

Για: PC

Ημ. Κυκλοφορίας:

21/10/2016