Το νέο trailer του Resident Evil 7 σας καλωσορίζει στην οικογένεια - VideoGamer.gr
Resident Evil 7
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το νέο trailer του Resident Evil 7 σας καλωσορίζει στην οικογένεια

Έχουμε μπει στο 2017 και είναι μια χρονιά με αρκετούς καλούς τίτλους να είναι καθ’οδόν με έναν από αυτούς φυσικά να είναι το Resident Evil 7.

Η Capcom φαίνεται ότι έχει ρίξει πολύ δουλειά στο όλο θέμα που έχει να κάνει με την προώθηση του τίτλου και ομολογούμε να πούμε ότι τα έχει καταφέρει και με το παραπάνω. Μπορεί να υπάρχουν μερικές αμφιβολίες για τον τίτλο αλλά από αυτό που έχουμε γευτεί μέχρι στιγμής αξίζει να ομολογήσουμε ότι φαίνεται άκρως εντυπωσιακό.

Πρόσφατα η εταιρεία έδωσε ακόμη ένα νέο trailer στη δημοσιότητα για το επερχόμενο first-person horrοr τίτλο, Resident Evil 7.Έχουμε δει πολλά στοιχεία του παιχνιδιού μέχρι στιγμής και αυτό από την μία είναι ενδιαφέρον από την άλλη ίσως όχι. Τέρατα και άλλα ανθρωποειδές αλλά πιστεύουμε το πιο τρομακτικό στοιχείο του παιχνιδιού θα είναι με διαφορά η ”οικογένεια” Baker.

Πλέον βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν από την κυκλοφορία του παιχνιδιού καθώς να υπενθυμίσουμε ότι το Resident Evil έρχεται στις 24 Ιανουαρίου σε PS4, Xbox One και PC.

Τέλος εσείς μην ξεχάσετε να δείτε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού μας, Game of the Year τα οποία μπορείτε φυσικά να τα είτε και από εδώ.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA

7 Days to Die

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

01/07/2016