Πριν από μερικούς μήνες η Capcom ανακοίνωσε ότι το Resident Evil 2 Remake είναι γεγονός και οι fan πραγματικά ενθουσιάστηκαν.

Ένας από τους παραγωγούς του Resident Evil 2 Remake, Yoshiaki Hirabayashi, δήλωσε πως το feedback που έλαβε η εταιρεία από το Resident Evil 6 ανέπτυξε την ιδέα στο να κάνει remake το θρυλικό Resident Evil 2. Αυτό έγινε διότι πριν την κυκλοφορία του Resident Evil 6 όλα τα παιχνίδια της σειράς δεχόντουσαν μέτριες έως πολύ καλές κριτικές. Ενώ όταν κυκλοφόρησε το Resident Evil 6 οι καλύτερες κριτικές που πήρε ήταν αυτό που λέμε ''πολύ μέτριες''. Φυσικά δεν ήταν μόνο η κριτική αλλά και το feedback του κόσμου.

Δεχόντουσαν μηνύματα όπως ότι η σειρά έχει ξεφύγει τελείως και αυτό το παιχνίδι δεν θα έπρεπε να έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Έτσι λοιπόν η εταιρεία άκουσε αυτό που πραγματικά ήθελε ο κόσμος το οποίο ήταν, ένα remake του Resident Evil 2.

RE2Screenremake_610

Όσο για το Resident Evil 2 Remake δεν έχει δοθεί κάτι νέο στη δημοσιότητα, ούτε καν αν η κάμερα θα είναι fixated ή τρίτου προσώπου που είναι τα τελευταία παιχνίδια Resident Evil.