Rainbow Six Siege: Nέες πληροφορίες με αρκετές προσθήκες το νέο Season Pass - VideoGamer.gr
R6 dust line bg customization 1
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Rainbow Six Siege: Nέες πληροφορίες με αρκετές προσθήκες το νέο Season Pass

Η Ubisoft επιβεβαίωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι ο γνωστός της online,  5-ν-5 , First-Person-Shooter τίτλος, Rainbow Six Siege, θα έχει δεύτερο χρόνο υποστήριξης νέου περιεχομένου. Τώρα, χάρη στην εμφάνιση του Season Pass για τον νέο έτος, το παιχνίδι λαμβάνει αρκετές νέες προσθήκες, τόσο σε επίπεδο νέου περιεχομένου (weapons,gear, κτλπ), όσο και στην διάθεση 8 νέων Operators, προσφέροντας έτσι νέες στρατηγικές και δυνατότητες στο παιχνίδι.

mzjcv8oquzdtkwt6zun4me-650-80

Το Δεύτερο Έτος του Season Pass  για το Rainbow Six Siege θα περιλαμβάνει 8 νέους Operators,  οι οποία θα διατεθούν σε τέσσερις διαφορετικές season, οκτώ νέα καλύμματα κεφαλής (head gears) και οκτώ ομοιόμορφες προσαρμογές (uniform customizations). Επίσης, η αγορά του νέου Season Pass παρέχει στον παίκτη ένα νέο R6 Carbon charm, και 600 R6 in-game credits, που μπορούν να χρησιμοπιηθούν για αγορές αντικειμένων και άλλων χαρακτηριστικών εντός παιχνιδιού. Παρέχετε, επιπλέον, “VIP premium pass” ενός έτους, με επτά ημέρες έγκαιρη και πρόωρη πρόσβαση στους νέους Operators, 10% επιπλέον έκπτωση στις αγορές που γίνονται μέσω του in-game καταστήματος, καθώς και  5% XP Bonus και πρόσβαση σε δύο επιπλέον καθημερινές προκλήσεις (daily challenges).

Θα παρατηρήσατε μια πολύ σημαντική παράλειψη, εδώ. Δεν υπάρχει καμία αναφορά σε επιπλέον χάρτες (maps). Αυτό είναι πολύ πιθανό να αποτελέι  μια προσωρινή παράλειψη από τις διαθέσιμες πληροφορίες του νέου Season Pass. Ο ρυθμός με τον οποίο οι νέες χάρτες προστέθηκαν στο βασικό παιχνίδι, με το αρχικό Season Pass να προσφέρει ένα χάρτη ανά επέκταση, σε ένα σύνολο τεσσάρων νέων χαρτών. Πολλοί παίκτες είχαν την ελπίδα ότι θα βλέπανε ακόμα περισσότερους χάρτες με την κυκλοφορία του νέου Season Pass, οπότε ευελπιστούμε η Ubisoft να ακούσει τους fans της και να παραχωρήσει νέους χάρτες στο παιχνίδι.

Αγοράζοντας το Season Pass του Δευτέρου Έτους πριν από της 7 του Φλεβάρη του νέου έτους (2017), θα πάρετε δωρεάν επιπλέον ένα Obsidian weapon skin , και είστε ήδη κάτοχος του πρώτου Season Pass, θα σας δοθούν ακόμα 600 R6 credits στον λογαριασμό σας. Το νέο Season Pass του Rainbow Six Siege είναι ήδη διαθέσιμο προς $ 30 / £ 20 στο Steam.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Rainbow Six Siege

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

01/12/2015