Η Quiet έρχεται στο Metal Gear Online - VideoGamer.gr
47200 1 4a15802a4a1
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Η Quiet έρχεται στο Metal Gear Online

Η Konami, ανακοίνωσε το νέο expansion pack για το multiplayer mode του Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, Metal Gear Online.

Προγραμματισμένο για κυκλοφορία τον Μάρτιο, το “Cloaked in Silence” πακέτο θα μας παρουσιάσει τρεις νέους multiplayer χάρτες, συμπεριλαμβανομένων των Coral Complex, Rust Palace και Azure Mountain, μαζί με την Quiet, η οποία θα μπορεί “να γίνει αόρατη για μικρό χρονικό διάστημα καθώς τρέχει και ενεργοποιεί ένα boost στο movement speed της”.

metal_gear_solid_5_the_phantom_pain_68_605x[1]

  • Coral Complex: Ένα αφιερωμένο στην Motherbase περιβάλλον, δίνει στους παίχτες πρόσβαση σε ψηλούς πύργους, storage containers και άλλες εσωτερικές περιοχές ως κάλυψη για τακτικό πλεονέκτημα. Το Coral Complex είναι μια μίξη ανοιχτών περιοχών και πολλών ευκαιριών για κάλυψη.
  • Rust Palace: Το Rust Palace που βρίσκεται στο Αφγανιστάν, είναι ένα μεγάλο πολυόροφο κτήριο. Η σκελετωμένη φύση του κτηρίου σημαίνει ότι δεν θα βρείτε εύκολα κάλυψη, καθώς οι εσωτερικές περιοχές είναι πλούσιες σε σκονισμένα δωμάτια και πολύ καλές θέσεις sniping.
  • Azure Mountain: Ένα εξωτερικό άνοιγμα κάτω από τον μεγάλο φλεγόμενο ουρανό της Αφρικής. Ένα μικρό μέρος των κτηρίων προσφέρουν ανεπαρκής κάλυψη, με μόνο εγκαταλελειμμένους τοίχους και τους σύνηθες θάμνους να περικυκλώνουν τον τεράστιο βράχο, γνωστό στην τοπική κοινωνία ως Cradle of Spirits.

Το DLC θα μας συστήσει μια νέα “Appeal Action” λειτουργία, που θα επιτρέπει στους παίχτες να κάνουν μοναδικές πόζες. Η Konami ανέφερε πως μπορείτε να αναθέσετε 5 διαφορετικές pose slots σε κάθε χαρακτήρα, με επιπλέον Appeal Action πακέτα να γίνονται διαθέσιμα ξεχωριστά. Τα πρώτα πακέτα θα συμπεριλαμβάνουν τα “Basic Appeal Pack”, “Battle Appeal Pack”, “Dance Appeal Pack” και “Hero Appeal Pack”.

Παράλληλα, ένα δωρεάν update καταφθάνει μαζί με το DLC και θα μας συστήσει ένα νέο “Sabotage mode, στο οποίο οι παίχτες καλούνται να καταστρέψουν ή να κάνουν fulton τον εχθρικό πύραυλο πριν ο χρόνος τελειώσει.

Το Cloaked in Silence πακέτο θα κοστίζει 3.99€ όταν κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο μήνα, με επιπρόσθετα Appeal πακέτα να κοστίζουν 1.99€ το καθένα.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ