Πολλαπλά Projects καθ'οδόν από την Bethesda Games Studios - VideoGamer.gr
Todd Howard
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Πολλαπλά Projects καθ’οδόν από την Bethesda Games Studios

Η Bethesda μπορούμε να πούμε ότι τα τελευταία χρόνια έχει μπει πολύ δυναμικά στην βιομηχανία του gaming με παιχνίδια όπως The Elder Scrolls V: Skyrim, DOOM, Fallout 4 και όχι μόνο φυσικά.Ο Todd Howard είναι από τα άτομα που έχουν αναδείξει την εταιρεία και φαίνεται πως ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος με πολύ πάθος για την δουλειά του.

Πρόσφατα ο ίδιος μας είπε ότι με την επιτυχημένη κυκλοφορία του Fallout Shelter η εταιρεία έχει ένα νέο παιχνίδι καθ’οδόν. Μην ξεχνάμε ότι έχει ειπωθεί ακόμη και η έκδοση του Fallout 4 VR αλλά και η κυκλοφορία του The Elder Scrolls V: Skyrim στο Nintendo Switch.

Εν’τω μεταξύ όμως σύμφωνα με τον Todd Howard, η Bethesda Game Studio έχει και άλλα Project καθ’οδόν τα οποία δεν έχουμε δει ακόμη τουλάχιστον. Μια E3 βρίσκεται μπροστά μας και σίγουρα θα είναι πολύ σημαντική για την εταιρεία. Ας κάνουμε μια αναδρομή με μια E3 φωτιά για την Bethesda και ας περιμένουμε τα καλύτερα και για φέτος.

Τέλος σε μια πρόσφατη συνέντευξη ο ίδιος δήλωσε, ”Η εταιρεία δουλεύει συνεχώς σε πράγματα και μένουμε πολύ συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και σε αυτό που αγαπάμε να κάνουμε”.

Μένει λοιπόν να δούμε τι θα μας αποκαλύψει η εταιρεία στην επερχόμενη E3 2017 η οποία ολοένα και πλησιάζει.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ