Πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας για την PC έκδοση του Nier: Automata - VideoGamer.gr
NieR Automata 201604 SS 2B9S 01 ONLINE
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας για την PC έκδοση του Nier: Automata

Το νέο trailer του Nier: Automata, “Arsenal of Elegant Destruction“, το οποίο δημοσιεύθηκε χθες από την Square Enix, “σπάει” επιτέλους την σιωπή και αποκαλύπτει, “άθελα” θα έλεγε κανείς, μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας για Windows PC.  Το νέο trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε και παρακάτω, δεν διαθέτει κάποιο είδος διαλόγου, αντί αυτού αποτελεί ένα βίντεο, διάρκειας δύο λεπτών, γεμάτο μαχαιρώματα, εκρήξεις, πυροβολισμούς και διαφόρων action combat στοιχείων που το καθιστούν “οπτικά” σαγηνευτικό, με το αποκορύφωμά του να κρύβεται στο τέλος. Μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας για PC.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η PS4 έκδοση του Nier: Automata έχει αποκτήσει επίσημα ημερομηνία κυκλοφορίας, στις 7 Μαρτίου, με την ημερομηνία κυκλοφορίας για PC είναι- ή ίσως ήταν μέχρι στιγμής -στον “αέρα”. Με τις μέρες να λιγοστεύουν για την κυκλοφορία του για PS4, η υπόθεση ήταν ότι η έκδοση για PC αποτελούσε, πλέον, απλά μια δεύτερη σκέψη μετά την κυκλοφορία του γιαPS4. Ο παραγωγός του Nier: Automata, Yosuke Saito, σπάει τη σιωπή του πριν μερικές μέρες και παραδέχεται ότι η έκδοση για PC βρίσκεται υπό παραγωγή αλλά μπορεί να καθυστερήσει λίγο λόγω των ανησυχιών για την πειρατεία στην συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Χθες, η Square Enix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το Nier: Automata με σκοπό την επίδειξη των αντικειμένων καταστροφής του παιχνιδιού. Φαίνεται, όμως, να υπήρχαν δύο εκδόσεις το παρόντως trailer, με κραυγαλέα διαφορά σε ένα από αυτά. Η διαφορά, για άλλη μια φορά, έχει να κάνει με την PC έκδοση του παιχνιδιού, για την οποία η Square Enix εξακολουθούσε να μην μπορεί να δώσει μια ευθεία απάντηση. Η αρχική έκδοση αυτού του τρέιλερ που δημοσιεύθηκε στο Gematsu, περιλαμβάνεται μια ημερομηνία, πιθανής, κυκλοφορίας για την PC έκδοση του παιχνιδιού. Η ημερομηνία, που αναγράφεται και στην παρακάτω εικόνα, είναι στις 10 Μαρτίου.

dzh6NyCysVkcyG5VZAsyGh-650-80

Βλέποντας το πώς η Square Enix,μέχρι στιγμής, δεν μπόρεσε ή δεν θέλησε, να παρέχει μια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για PC, πολλοί μπορεί να χρησιμοποιήσουν την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραπάνω trailer ως επιβεβαίωση για την κυκλοφορία για PC. Τούτου λεχθέντος, το ίδιο το tailer για τα YouTube κανάλια της Square Enix της Βορείου Αμερικής και του Ηνωμένου Βασιλείου, δεν αναφέρουν τίποτα καθόλη την διάρκεια τους, για κάποια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας για PC. Αντ ‘αυτού, παρουσιάζουν την ημερομηνία κυκλοφορίας κάθε περιοχής στο τέλος του βίντεο, για την έκδοση του PS4.

Αν και δεν είναι επίσημο ελπίζουμε η έκδοση για PC, επιτέλους, να φτάσει στα χέρια των fans και ας ελπίσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

NieR: Automata

Για: PC, PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

10/3/2017