Πιθανή αποκάλυψη για νέο "Metro" το 2017 - VideoGamer.gr
metro 2035
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Πιθανή αποκάλυψη για νέο “Metro” το 2017

Η post-apocalyptic σειρά “Metro” γίνεται επίσημα τριλογία, καθώς διαδέχεται το επόμενο βιβλίο της ιστορίας, με τίτλο “Μetro 2035“, το οποίο και είναι διαθέσιμο για pre-order μέσω της  επίσημης ιστοσελίδας του βιβλίου Metro 2035. Tα νέα όμως δεν τελειώνουν εδώ για την σειρά, αφού όπως  αποκαλύπτεται από την επίσημη ιστοσελίδα, ένα νέο βίντεο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2017, και θα αποτελέσει συνέχεια των Metro 2033 και Metro: Last Light, δίνοντας ψηφιακή “σάρκα και οστά” την ιστορία του νέου βιβλίου.

 Η επίσημη ιστοσελίδα του βιβλίου για να προωθήσει το νέο “απόκτημα” της σειράς , στο κάτω μέρος του site του χρονοδιαγράμματος της ιστορίας, “αφήνει” μια υποσημείωση με τίτλο “το επόμενο βίντεο παιχνίδι Metro” παρατίθεται για το 2017, με την περιγραφή να μαρτυρά: “Όλα προστίθενται και οδηγούν σε κάτι. Με την ολοκλήρωση της ιστορίας του βιβλίου, το παιχνίδι θα είναι εκεί για να την συνεχίσει . Μια εποχή μεγάλων ανακαλύψεων βρίσκεται μπροστά μας … “.

metro-2035

Η σειρά πρωτοεμφανίστηκε το 2007 με το “Metro 2033”, και συνεχίστηκε λίγο αργότερα με το “Metro 2034”. Η συνέχεια της σειράς, που αποτελεί και την ολοκλήρωση της τριλογίας, ανακοινώθηκε επίσημα το 2015, με την Αγγλική έκδοση να γίνεται διαθέσιμη τον Δεκέμβριο του 2016. Εδώ είναι μια σύντομη περίληψη του “Metro 2035“:

Το τελευταίο μέρος της τριλογίας μας μεταφέρει πίσω στο Artyom και στον αγώνα του να πάρει πίσω στον “πάνω” κόσμο που κάποτε είχε αποκλειστεί. Αποτελεί μια αυτόνομη ιστορία που μπορεί να διαβαστεί ανεξάρτητα από τα προηγούμενα βιβλία και παιχνίδια. Ακόμη για όσους έχουν παρακολουθήσει την ιστορία του Artyom από την αρχή,  το Metro 2035 κορυφώνει την ιστορία με τον δικό του τρόπο. Χαρακτήρες από όλα τα βιβλία και παιχνίδια συναντόνται εδώ, με τα πεπρωμένα τους να διαπλέκονται, και ό, τι ξέρατε για τον κόσμο του Μετρό, έχει πλέον πάρει τα πάνω-κάτω …”

Τέλος, να σημειώσουμε ότι τον περασμένο μήνα, ο developer της 4Α Games άφησε μια επιστολή προς την κοινότητα του τίτλου και απευθύνεται σε αυτούς που μπορεί να έχουν απογοητευτεί από την ανακοίνωση του ARKTIKA.1, ενός νέου υπό κατασκευή παιχνιδιού εικονικής πραγματικότητας για το Oculus Touch. Έτσι,η 4Α Games εργάζεται πλέον σε δύο projects αυτή την στιγμή, με το δεύτερο να αποτελεί (πιθανώς) το sequel της post-apocalyptic σειράς Metro, με πληροφορίες να υποστηρίζουν την διάθεση του σε όλες τις νέες κονσόλες και PC. Το μόνο που περιμένουμε είναι και η επίσημη ανακοίνωση από την Deep Silver.

Ποια η δική σας γνώμη για το νέο Metro 2035 και πόσοι από σας περιμένετε πως και πως να το δείτε και να το παίξετε στις οθόνες του σπιτιού σας;

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ