Πάνω από 8 εκατομμύρια πωλήσεις του Uncharted 4: A Thief's End - VideoGamer.gr
uncharted 4 treasure guide 1
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Πάνω από 8 εκατομμύρια πωλήσεις του Uncharted 4: A Thief’s End

H Sony όπως και άλλες μεγάλες εταιρείες παραβρέθηκαν για ακόμη μια χρονιά στην φετινή CES 2017 με σκοπό φυσικά να δώσουν συνεντεύξεις αλλά και να αποκαλύψουν μερικά από τα σχέδιά τους.

Εκεί η εταιρεία για πρώτη φορά έδωσε στη δημοσιότητα και επίσημα τις πωλήσεις του Uncharted 4: A Thief’s End που είναι και ιδιαίτερα εντυπωσιακές. Σύμφωνα με την Sony λοιπόν το παιχνίδι μέχρι και τέλη του 2016 πούλησε συνολικά 8.7 εκατομμύρια αντίτυπα. Το παιχνίδι όχι μόνο κέρδισε σε πωλήσεις το Uncharted 3 αλλά είχε βγει και πρώτο σε πωλήσεις για τον Μάιο όπου και κυκλοφόρησε. Πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας πούλησε 2.7 εκατομμύρια αντίτυπα.

uncharted-4-00006-1200x675

Εκτός από αυτό η εταιρεία δήλωσε ότι το παιχνίδι στάθηκε υψηλά και ήταν αντάξιο των προσδοκιών και την περίοδο των Χριστουγέννων χωρίς να αναφερθεί στον αριθμό των αντιτύπων που πουλήθηκαν.

Φυσικά η επιτυχία του παιχνιδιού δεν τελειώνει εδώ καθώς περιμένουμε και την κυκλοφορία του standalone DLC με τίτλο Uncharted: The Lost Legacy. Το εν λόγω DLC θα επικεντρωθεί σε μια prequel ιστορία των Chloe Frazier και Nadine Ross.

Τέλος η Sony δήλωσε ότι περιμένει από το παιχνίδι να τα πάει εξίσου καλά και το 2017 και φυσικά με την κυκλοφορία του DLC είναι σχετικά αναμενόμενο.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Uncharted 4: A Thief’s End

Για: PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

10/05/2016