Πάνω από 61 εκατομμύρια πωλήσεις το Nintendo Switch - VideoGamer.gr
nintendoswitchft 1
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Πάνω από 61 εκατομμύρια πωλήσεις το Nintendo Switch

Το Nintendo Switch έχει αγαπηθεί από τον κόσμο, gamers και μη καθώς ήταν μετά από χρόνια μια κονσόλα της Nintendo που εμπιστευτήκαμε όλοι μας. Πραγματικά μια γοητεία που είναι δύσκολο να εξηγήσει κανείς η οποία μάλιστα έχει φτάσει πάνω από 61 εκατομμύρια πωλήσεις σε κονσόλες παγκοσμίως. Πιο συγκεκριμένα όμως ο ακριβής αριθμός είναι 61, 44 εκατομμύρια ενώ ακόμη μια έκπληξη είναι το Animal Crossing: New Horizons που έχει καταφέρει και έχει ξεπεράσει τα 22 εκατομμύρια σε πωλήσεις σε μόλις πέντε μήνες μετά την κυκλοφορία του.

Την πρώτη θέση όμως έχει το Mario Kart 8 Deluxe που είναι στα 26,74 εκατομμύρια πωλήσεις, μετά στην τρίτη θέση το Super Smash Bros. Ultimate στα 19.99 εκατομμυρία πωλήσεις και στην τέταρτη έρχεται το The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Γενικά τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo είναι σε πολύ καλή κατάσταση με την εταιρεία όπως δηλώνει και η ίδια να βλέπει άνοδο στα κέρδη της κατά 64% το τελευταίο μόλις τρίμηνο. Φαίνεται πως η καραντίνα έφερε και πολλές πωλήσεις για την εταιρεία.

nOgnb7G

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ