Πάνω από 13 εκατομμύρια πωλήσεις για το Cyberpunk 2077 - VideoGamer.gr
cyberpunk2077 credit
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Πάνω από 13 εκατομμύρια πωλήσεις για το Cyberpunk 2077

Το Cyberpunk 2077 αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα launch στην ιστορία του gaming όμως παράλληλα είναι και ένα από τα πιο απογοητευτικά καθώς ο τίτλος δεν κατάφερε να ικανοποιήσει με πολλά τεχνικά προβλήματα τα οποία έχουν αναφερθεί πολλές φορές με μερικά από αυτά να είναι game crushes, bugs, glitchs, save corruption, texture loading και όχι μόνο.

Βέβαια τα πράγματα για την CD Project Red στο κομμάτι των πωλήσεων δεν είναι τίποτα άλλο από ευχάριστα καθώς σύμφωνα με επίσημες αναφορές και πηγές ο τίτλος ξεπέρασε τα 13 εκατομμύρια σε πωλήσεις παρά τις όλες αντίξοες συνθήκες. Αυτός ο αριθμός είναι μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου και σίγουρα αυτές τις μέρες λόγω εορτών αναμένεται να δούμε ακόμη περισσότερες. Μην ξεχνάμε πως από αυτά τα 13 εκατομμύρια στο σύνολο τα 8 εκατομμύρια ήταν μόνο τα Pre-orders ενώ δεν έχουμε μια σαφή εικόνα για το πόσα ήταν τα refunds που έγιναν. Το νούμερο αυτό πάντως περιλαμβάνει μέσα όλες τις αγορές που έγιναν ψηφιακά και retail αλλά και τα refunds.

Ας ελπίσουμε όμως η CD Project Red να μην μείνει εδώ και να κάνει το παιχνίδι ακόμη καλύτερο με τα μελλοντικά updates τα οποία μάλιστα έχει υποσχεθεί.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ